StoryEditorOCM
SportMALI KLUB VELIKIH REZULTATA

"Pretorijanci" Pedišić i Smolić postali reprezentativci!

Piše Ivica Gjergja
30. ožujka 2017. - 16:32
zarko

 

Tako mali, a po rezultatima izuzeno veliki klub, možemo reći za kickboxing klub Pretorian koji je u svom sastavu dobio i reprezentativce.

Njihov član Žarko Pedisić prvak je Hrvatske u juniorskoj konkurenciji (79 kg) u light kontaktu čime je automatski postao reprezentativac te će nastupiti na europskom prvenstvu koje se u rujnu održava u Makedoniji.

Pedisić je prošle godine kao član hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Irskoj osvojio brončanu medalju u disciplini kicklight. Prije odlaska na europsko prvenstvo traju "žestoke" pripreme za svjetski kup koji će se u travnju održati u Austriji. Žarko na svaki trening putuje iz Turnja i ne kasni. I tako ima 15 godina.

Drugi reprezentativac je Luka Smolić, prvak Hrvatske u kadetskom uzrastu (47kg) u point fighting disciplini. Luka je prošle godine isto bio prvak Hrvatske, ali nije nastupio na svjetskom prvenstvu u Irskoj zbog nedostatka sredstava.

Luka je iz Debeljaka, i on putuje na trenige i redovan je. Uvijek na vrijeme dođe i odradi svoje.

Uz dva prvaka Hrvatske, i k tome reprezentativca, Pretorian ima i pet vice prvaka Hrvatske. Klubu i njegovim članovima predtoje i dva državna prvenstva na kojim će, nadaju se, napraviti odličan rezultat.

10. svibanj 2024 13:20