StoryEditorOCM
SportNK ŠKABRNJA NA KRAJU POLUSEZONE

Šime Ivković: Imamo odličan igrački kadar, a sada su na redu - ženidbe!

Piše PSD.
13. prosinca 2016. - 23:09
NKSkabrnja.JPG

Kad se vrijedne ruke slože, sve se može, sve se može, pa tako i biti prvak jesenjeg dijela natjecanja u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Zadar. Da, to je postala momčad NK Škabrnje koja je na najbolji način iskoristila svoje „komparativne" prednosti igru i zajedništvo, te odličnu atmosferu u klubu koju su redom činili predsjednik Zvonko Škara - Holcer, koji je vukao izvrsne poteze, trener Šime Ivković i igrački kadar koji je najbolje igrao u ligi i zasluženo se „postavio" na vrh ljestvice ove lige.

Okončano je natjecanje a „barjak visoko nosi" NK Škabrnja koja je u 13 odigranih susret imala 10 pobjeda, dva neodlučena rezultata i jedan izgubljeni susret, s 36 postignutih i 14 primljenih zgoditaka te 32 osvojena boda. Impozantni podaci koji svakog privrženika i navijača Škabrnje raduje i ulijeva mu vjeru u još bolja ostvarenja. Pa u toj „škabrnjskoj nogometnoj kemiji" ima talenata u igračkom kadru ali i moćnih igrača, a pored toga su odlično vođeni, pa su onda može se reći predodređeni na uspjeh. Iza njih je Croatia (T) kojoj Škabrnja bježi šest bodova. Svakako da je na kraju „jeseni" napravljena i analiza učinjenog, pa evo što nam kaže trener Šime Ivković:

-Ova polu sezonu ocjenjujem vrlo uspješnom, učinili smo iskorak više u svim segmentima ne samo igre nego i vođenju kluba. Posložili smo sve na najbolji način i evo rezultat nije izostao. Radni su i marni bili dečki na treninzima, skupa smo prošli lijepih trenutaka ne samo u igri nego i izvan igre, a onda je to prava klapa, koja dobija kvalitetu više za koju nema onoga da se nešto ne može, pače na terenu i van njega "ginemo" jedan za drugoga. Dok smo to uspjeli postići bilo je i nerazumijevanja no sada je to sasvim druga priča, pa sretan si što si dio nje, a moji dečki bez lažne skromnosti to jesu. Očekuje nas nekoliko ženidbi naših igrača svi idemo na pir, a i to nešto znači u našem jedinstvu. Imao sam u mojoj trenerskoj karijeri i kvalitetnijih igrača no što ovi dečki posjeduju i kakvog su karaktera te kako se odnose prema svojim obvezama rijetko se gdje može naći, reći će Ivković.

Vrijeme odmora je što se tiče igračkog kadra, no Uprava i struka marno i predano rade?

-Analiziramo, razgovaramo što i kako dalje, jednostavno se ne smije stati. Želimo biti prvaci na kraju natjecanja, jer smo prošli pola puta uspješno, a da bi to ostvarili trebaju nam neznatne preinake u svim segmentima, pa nisu ni pojačanja nemoguća. Neću vam biti zatvoren, razgovaramo s nekim mladim igračima iz većeg ranga natjecanja, a koji su, kazat ćemo vam na vrijeme. Što me posebno raduje NK Škabrnja će u budućnosti imati svoj dobar igrački kada, jer nam škola nogometa odlično funkcionira i svake godine će sigurno je „izbaciti" nove mlade igrače, koje ćemo sukcesivno uključivati u prvi sastav. Znači da nam je budućnost osigurana i iz našeg bazena, reče Ivković.

 

NK Škabrnja na vrhu Prve ŽNL Zadar!

Skladnu nogometnu družinu NK Škabrnje čine: Josip, Šime i Krešimir Škara, Anđelo Paleka, Ante i Luka Mičić, Josip Bacalja, Filip Lekaj, Ante Vrsaljko, Franko i Ivan Bilaver, Luka Miletić, Šime Jakušić, Krešo Jakklin, Mario Ražov, Ivan Prenđa, Klaudio Šare, Josip Brkić, Ante Vukorepa, Petar Jurić, Toni Čačić, Antonio Žilić. Trener Šime Ivković. Predsjednik kluba Zvonko Škara - Holcer, tajnik Stipe Brkić.

 

08. svibanj 2024 04:43