StoryEditorOCM
SportPRETORIJANCI GLADNI ODLIČJA

Tri zadarska kick-boksača predstavljaju Hrvatsku na prvenstvu Europe!

Piše Ivica Gjergja
4. srpnja 2017. - 22:18
kick - Copy.JPG

Žarko Pedišić, Filip Pavić i Luka Smolić, trojica članova kickboxing kluba Pretorian iz Zadra, predstavljat će Hrvatsku na Europskom prvenstvu koje će se krajem kolovoza održati u Makedoniji!

Te odlične vijesti za mlade zadarske borce dolaze kao nagrada za sve ono što su do sada svojim radom postigli na domaćem terenu i na dosadašnjim nastupima za svoj klub.

Prvi i najuvjerljiviji Žarko Pedišić trostruki je prvak Hrvatske u tri discipline: point-fight, light-contact i kick-light. Ne smijemo zaboraviti da je ove godine Žarko osvojio pojas prvaka svijeta na jednom od najtežih i najjačih svjetskih kupova u Austriji, gdje je jednostavno potukao konkurenciju koja je bila iznimno jaka.

Njihov drugi član, reprezentativac Filip Pavić, prvak je Hrvatske u kick-lightu i treći na državnom u low-kicku. Prije dvije godine Filip je osvojio Europski kup u Karlovcu.

Najmlađi dvostruki prvak Hrvatske u point-fightu i kick-lightu je Luka Smolić, još jedan "pretorijanac", koji je bio drugi na Europskom kupu u Karlovcu.

– Iznimno smo zadovoljni rezultatima naših mladih članova. Još se jednom pokazalo da bez konstantnog treninga nema uspjeha. Momci zaista rade svojski, pred njima nema odmora. Oni će se spremati za Europsko tako da ljeto moraju zaboraviti. Njima je to jasno i nama u klubu. Želja nam je okititi se odličjima na tako jakom Europskom prvenstvu kao što je ovo koje će se održati u Makedoniji – kazao nam je trener Mentor Topalli.

10. svibanj 2024 12:32