StoryEditorOCM
SportTAEKWONDO

Turnir Kondor open u Zagrebu: Plovaniji četiri odličja!

Piše Ivica GJERGJA
15. studenog 2023. - 08:54

Na velikom Međunarodnom natjecanju u Zagrebu pored 762 natjecatelja iz 46 klubova i tri zemlje (Hrvatska, Slovenija i BiH) nastupili su u članovi TKD Plovanije. Pet natjecatelja Plovanije u formama ostvarilo je dobre rezultate. Tako je Lucia Ražnjević juniorka zasjela na 5 mjesto, Rudolf Stura i Nandor Nagivary u kadetima osvojili su treće mjesto, Nika Zelić je prvi put nastupila i osvojila ocjenu 4,90.

U borbama na kriterijskom djelu natjecanja predstavljala je Plovaniju Leona Lleshi u mlađim kadetkinjama -36 kg. Ona se sa zelenim pojasom borila u konkurenciji natjecatelja A klase do crnog pojasa.

U drugom djelu natjecanja nastupili su Amber Lukić- mlađa kadetkinja -51 kg i to na svom prvom natjecanju s jednom pobjedom i jednim porazom osvojila je broncu. Elena Buljat- mlađa kadetkinja -47 prvi nastup i bila je odlična. Cvita Ražnjević - mlađe kadetkinje 53+ nakon duge stanke imala je odličan nastup no nažalost za jedan bod razlike propustila je ulazak u polufinale. Maks Baraba- mlađi kadeti -51 kg nakon pobjede u polufinalu i to 2:0 u rundama u finalu je izgubio od predstavnika Slovenije te tako osvojio srebro što je izuzetan rezultat. Luana Lleshi- kid 24 kg prvu borbu je odnijela uvjerljivu pobjedu u drugoj je izgubila 1:2 u rundama te propustila ulazak u polufinale.

- Mogu reći da je svih 10 natjecatelja bilo odlično, te su se doma vratili sa četiri odličja i to jedno srebro i tri bronce. Ponovo se po tko zna koji put pokazalo da se bez rada i maksimalnog angažmana ne može daleko, no naši članovi predano rade i treniraju te ubiru odličja. U klubu dalje teku pripreme za nastup 25. studenog u Splitu na Kup-u Marjana, kazao nam je vidno zadovoljan uspjehom u Zagrebu trener Antonio Čačić.

27. travanj 2024 09:47