StoryEditorOCM
SportČETVRTFINALE

Veteranska malonogometna liga: Saša Bjelanović trostruki strijelac!

Piše Ivica GJERGJA
28. travnja 2022. - 21:31

Nakon što je završeno natjecanje u ligi, nastavlja se odigravanje utakmica doigravanja. Tako su već odigrane dvije utakmice četvrtfinala u kome su se sastali Kampo Kaštelo i Mama Mia. Na kraju ovog susreta nije bilo pobjednika odigralo se 4:4. Dobro je Mama Mia počela imala i vodstvo na „Kampovci“ su na krilima Ive Raka koji je bio dvostruki strijelac dakako uz podršku drugih suigrača dosta dugo vodili. Kada je uvidio da će „vrag odnijeti šalu“ na drugoj strani Saša Bjelanović uz Željka Bušića se doslovno ukazao zabio tri zgoditka za poravnanje rezultata i miran nastavak natjecanja.

U drugom susretu In construktum VG je bio bolji od Puntamike, istina jednim golom no pobjedi se ne gleda u zube. Pobjeda „graditelja“ je čista kao suza no dečki a poglavito voditelj Puntamike popularni Pegy je sve činio da poravnaju njegovi rezultat i da pobjedi no otežavajuća okolnost mu je bila i to jer nije imao dosta igrača koji su ozljeđeni i nedostajali su na susretu. Sigurno je da će na uzvratu za dva dana biti bolje.

Riječ dvije treba kazati i o sucu Krešimiru Zriliću – Dedi. Strikno se na susretima pridržavao Pravila nogometne igre, bio na svakom mjestu gsje se dogodio prekršaj, odlično procjenjiva sitauaciju na parketu, uostalom i sam je malonogometaš. Sve u svemu izvrstan za „uradak“ – pet.

KAMPO KAŠTELO – MAMA MIA 4:4

ZADAR – SD Mocire. Gledatelja 100. Sudac: Krešimir Zrilić- Deda.

KAMPO KAŠTELO: Marko sutlović, Ivo Jadreško 1, Ivo Rak 2, Đani Pantalon, Mate Buratović 1, Juraj Dobrović, Karlo Gojić, Branko Petani, Filip Dešpoja.

MAMA MIA: Ante Klanac, Branimir Jurjević, Hrvoje Zanki, Tomislav Tadić, Ante Širinić, Saša Bjelanović 3, Željko Bušić, Nikola Veršić, Mate Radan 1, Brane Pijaca. Voditelji: Mtija Benini i Zdravko Lipotica.

IN CONSTRUCTUM​ – PUNTAMIKA 1:0

IN CONSTUKTUM VG: Mate Vidaić 1, Marin Miletić, Stipe Bakić, Kristijan Kajtazi, Mario Šandula, Đulijano Krizman, Ante Šaja,

Luka Marinović, Šime Kevrić, Dejan Biričić, Dinko Baričević, Mario Dundović. Voditelj: Danijel Zubčić.

PUNTAMIKA: Željko Bašić, Stipe Bjeliš, Ivica Jukić, Alen Kociper, Ivan Mirković, Josip Vukoša, Nikica Radošević, Josip dadić, Dino nikpalj, Marko šimurina, Dragan Župan. Voditelj: Predrag Bjelitić- Pegy.

Uzvratni susrei četvrtfinala igra se u subotu, po sljedćem:

U 18 sati Puntamika – In construktum VG,

U 19 sati Mama Mia – Kampo kaštelo.

Pegy potišten!

Kada je neposredno prije susreta kapetan Josip Vukoša „referirao“ voditelju momčadi Puntamike Predragu Bjelitiću – Pegyu da je dosta igrača „van stroja“ i da ne mogu igrati on se našao u čudu. Dosta dugo prije toga nije mu osmjeh silazio sa lica, no tada je postao nervozan, potišten promijenio se, ali je u vođenju momčadi bio izuzetno koncentriran, razborit, povlačio prave poteze, no kratka mu je bila klupa i poražen je. Na kraju susreta, kao da se tješi, kazao je:

-Vidjet ćete nas u subotu kad budemo kompletni!

05. svibanj 2024 19:46