StoryEditorOCM
TribinaNEPISMENA ROĐENDANSKA TORTA (2)

Reagiranje ministrice Murganić: „Tekst ste objavili samo u svrhu diskreditiranja mene kao osobe!“

Piše Nada Murganić
2. ožujka 2018. - 23:05
murganić

Ministrica socijalne politike, obitelji i mladih i predsjednica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Nada Murganić uputila je u petak kasno navečer na mail adresu našeg portala slijedeći tekst, koji prenosimo u cijelosti:

Predmet: Zahtjev za objavu ispravka netočne informacije objavljene u članku „NEPISMENA ROĐENDANSKA TORTA/ Ministrica Nada Murganić koju je državni tajnik napustio usred presice, oduševila internet svojim novim gafom“, objavljenog u petak, 2. ožujka 2018. godine.

Želim naglasiti kako nisam poslala tortu kolegama iz podružnice u zagrebačkom kvartu Trešnjevka te s tim u vezi niti nisam mogla provjeriti poklon ili kako navodite „baciti oko na poklon prije nego ga nekome pošalje“ kako navodite u svom tekstu te povezujete to kao još „jedan gaf“. Izrazito neprofesionalno i zlonamjerno jest iznositi vijest bez prethodne provjere, a samo u svrhu diskreditiranja mene kao osobe. Također, obilježavanje stranačkih obljetnica na lokalnoj razini u nadležnosti je svake lokalne stranačke organizacije, pa je tako bilo i u slučaju obilježavanja 28. obljetnice osnivanja Područnih odbora HDZ-a Trešnjevke Sjever i Jug. U ovu internu organizaciju proslave nisam bila ni na koji način uključena, a jedina poveznica jest da smo sve članice Hrvatske demokratske zajednice.

S poštovanjem,

Nada Murganić 

predsjednica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“

06. svibanj 2024 15:24