StoryEditorOCM
VremeplovUSKRS JE PRED VRATIMA

Provjerite fantastičnu blagdansku ponudu centra Supernova Zadar

Piše Promo
14. travnja 2022. - 08:38

Uskrs se bliži i svega nekoliko dana ostalo je da nabavite sve potrebno za najljepšu blagdansku atmosferu. U omiljenim trgovinama centra čekaju vas kvalitetne namirnice, neodoljiva dekoracija i mnoštvo ideja za uskršnje poklone.

Od užurbane svakodnevice ponekada je teško pobjeći, no lijepo je što nam dolaze blagdanski dani kada ćemo nakratko zastati i u potpunosti se prepustiti uživanju s najbližima, lijepim proljetnim danima i blagdanskim običajima. Ako niste stigli nabaviti sve što vam je za Uskrs potrebno, još možete posjetiti omiljene trgovine centra Supernova Zadar gdje vas čeka bogat asortiman, ali i brojne posebne ponude.

Kako bi blagdanska atmosfera preplavila svaki kutak vašeg doma, ukrasite ga, ako to već niste stigli napraviti, prigodnim blagdanskim detaljima koji će unijeti poseban šarm i dašak proljetnog duha u svaku prostoriju doma. Uživate li u kuhanju, pred vama je vrijeme kada ćete moći prezentirati sav svoj kulinarski potencijal, ali za to će biti potrebno i dobro posuđe te ostala kuhinjska pomagala. Opremite se malim, praktičnim saveznicima u kuhinji, a potom hranu servirajte na neodoljivo posložen blagdanski stol uz pomoć bogate ponude trgovina za opremanje doma. Ipak čak i uz najbolja kuhinjska pomagala, nema dobrog ručka bez kvalitetnih namirnica. Birajte samo vrhunsko i provjereno meso, povrće, voće i ostale sastojke za najukusnije blagdanske slane i slatke delicije.

Želite li na sam Uskrs nekoga obradovati poklonom, inspiraciju potražite u trgovinama centra koje ni ovoga puta neće razočarati prigodnim asortimanom. Slatkim paketićima i igračkama razveselit će se najmlađi, dok oni nešto stariji zasigurno neće ostati imuni na najdražu kozmetiku, nakit ili čak modni komad iz novih kolekcija. Ako niste sigurni što odabrati, ili jednostavno volite biti praktični, odličan izbor uvijek je Supernova poklon-kartica.

Povodom Uskrsa Supernova Zadar mislila je i na svoje pratitelje na društvenim mrežama. Ne propustite zanimljiv nagradni natječaj na Facebook stranici centra i, uz malo sreće i znanja, osvojite vrijedne nagrade. Uživajte u blagdanskoj atmosferi i opremite se za obiteljska druženja jednostavno, brzo i na jednom mjestu. Sretan Uskrs želi vam Supernova Zadar!

28. svibanj 2024 18:27