StoryEditorOCM
Zadar plusFOTOGALERIJA: TONY CETINSKI SE VRATIO VELIKIM KONCERTOM U ZADARSKOM ARSENALU

"Ne znam koliko da vam se zahvalim, iza nas su nimalo laki dani"

Piše Zadarski.hr
25. studenog 2017. - 11:18
tony10-241117

Kako je i obećao, Tony Cetinski nije otkazao svoj koncert u zadarskom Arsenalu! Na zadovoljstvo ovdašnjih ljubitelja njegovih pjesama koji su u petak navečer ispunili Arsenal i uživali u nastupu velike estradne zvijezde.
-Nastojat ću dati sve od sebe kao i svaki put. Nisam dugo nastupao u Zadru pa je velika podrška i želja da nastupim bila prisutna na svim društvenim mrežama. S toga mi je velika obaveza, ali i prilika, zahvaliti se svima na podršci koju ste mi dali u nimalo lakim danima iza nas jednim dostojanstvenim i lijepim koncertom u gradu u kojem sam 90-tih godina možda najčešće nastupao nego igdje i za koji me vežu divna sjećanja, rekao je Cetinski pred dolazak u Zadar i – ispunio i ovo obećanje!

Dan prije koncerta popularni se pjevač svojim obožavateljima obratio i putem Facebooka.

- Ne znam što da vam kažem i koliko da vam se zahvalim na ovolikoj podršci. Uvijek ste bili uz mene, i u najljepšim i u najtežim trenucima. Podigli ste me, nastavit ću dalje s koncertima. Kako ljudi kažu i kako ste mi i sami rekli tijekom svih ovih dana, život ide dalje. Moram živjeti dalje, moram se baviti ovim poslom. Hvala vam svima na podršci. Vidimo se na nadolazećim koncertima, rekao je Cetinski u videu.

Na kraju zahvalnice Tony je video zaključio s kraćim snimkom izvedbe svoje pjesme "23. prosinac" gdje se mogu čuti riječi pjesme: "Samo ostaje nada da vrijeme sad liječi sve rane, i da Bog ce mi dati sad snage preživjet' te dane."

Nakon otkazivanja koncerta u Zurichu koji se trebao održati 11. studenog, koncert u Arsenalu prvi je nastup Cetinskog nakon tragedije u rovinjskoj Pustoj ulici kada poznati glazbenik Mercedesom udario muškarca koji je ležao na cesti.

Pogledajte fotogaleriju sa sinoćnjeg nastupa u Arsenalu!

09. svibanj 2024 03:20