StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO: IZNENAĐENJE U SVEUČILIŠNOM KAMPUSU

Niknulo "solarno stablo" - nudi usb punjače, wifi zonu i klupu za opuštanje

Piše M. Kalajžić
9. svibnja 2017. - 15:40
20170509_080530a

"Solarno stablo" osvanulo je ispred kampusa Sveučilišta u Zadru, kao jedno od iznenađenja ovogodišnje Ritma kulturizma, projekta kojega već osmu godinu zaredom organiziraju studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti. 

"Solarno stablo" postavio je Energomobil, nudi osam USB utora za punjenje računala i i mobitela, opremljeno je klupicom za opuštanje, noću je obasjano, uskoro će proraditii  WiFi zona, a odlično se uklapa u temu ovogodišnjeg projekta „Inovacije i održivost“.

Cilj projekta Ritam kulturizma je obogatiti turističku ponudu grada Zadra izvan glavne turističke sezone, promovirati Odjel za turizam i komunikacijske znanosti, Sveučilište u Zadru, turizam grada Zadra i Zadarske županije, doprinijeti boljoj prezentaciji prirodnih i kulturnih resursa destinacije, ali isto tako omogućiti studentima da implementiraju stečena znanja i doprinesu turističkom razvoju destinacije. Projekt je namijenjen studentskoj populaciji, građanima grada Zadra, Zadarske županije i svim drugim zainteresiranim posjetiteljima.

"Stablo" se već udomaćilo ispred kampusa, sigurno će imati velik broj korisnika u svojoj "hladovini". 

 

10. svibanj 2024 12:09