StoryEditorOCM
ZdSelfieUSISAJ ME U NAJUŽOJ HALJINI IKAD

Seksi izdanje Žanamari dobilo je i pozadinsku priču koja je mnoge iznenadila

Piše PSD
3. kolovoza 2017. - 23:35
zanmarui

O seksi izdanju Žanamari Perčić zadnjih se dana puno pričalo, a fatalna pripijena haljinica pobrala je mnoštvo komplimenata, ali i kritika. Nekima je očito zasmetalo Žaksyno pretjerano pojavljivanje na domaćim portalima, pa su se upitali radi li se možda o kakvoj vrsti samopromocije.

Žanamari Perčić pokazala utegnuto tijelo u najužoj haljini ikada

Perčićka je zato odlučila stati na kraj tračevima, pa je na njenome Instagramu osvanulo i potanko objašnjenje, da ne kažemo opravdanje. Kao prava feministkinja, atraktivna pjevačica progovorila je o svemu što joj smeta, počevši od primitivnih stavova o ženama do usisavanja u štiklama. Što je za nju očito sasvim prirodna aktivnost, pa je uz dotičnu objavu ponudila i zavodničku fotografiju na kojoj pozira s usisavačem.

Neki su pratitelji uočili da je ipak zaboravila spojiti usisavač u struju, ali sve su to sitnice. Glavno da je poruka poslana.

"Iako u novoj pjesmi 'Pina Colada' pjevam o koktelima, na kraju dana se kao i većina žena ipak češće podružim s usisavačem. Bez obzira što je my Mr.Right uvijek spreman pomoći, kućanske poslove preuzmem jer me ponekad baš smiruju. Onaj zen kad sve pospremiš!

Osim toga reflektirat ću se malo na neke medijske objave o ovoj mojoj 'najužoj haljini ikad'. Ljudi, DA, ja objavljujem svoje stylinge tu na instagramu, ali zaista nemam utjecaj na to koliko će to mediji dijeliti i forsati. Neki misle da je to plaćena reklama ali, kud bih stigla da to plaćam!

Razlog što toga ima po portalima je da ekipa to zaista klika više od svega ostalog, što zapravo kad bolje razmislim ja totalno i podržavam. Osobno nikad ne klikam negativne vijesti, a pozitivnih skoro da i nema osim tu i tamo tijela i fotke mojih kolegica koje i ja volim pogledati. Zaključak je i da se žene sredjuju radi sebe i drugih žena. Muškarcu, ako se svidjaš, skoro je svejedno kakvu točno haljinu nosiš. Žene su te koje vole lijepu kombinaciju, top cipele, nove boje ruževa, kose... Čak i moja babygirl Gaby zna da voli više haljinu nego recimo majicu i hlače.

Pa je zato ova fotka danas samo u čast curama i ženama koje svoju ženstvenost nose s ponosom, čija je moć u tome da iako su financijski jake i sposobne i dalje vole biti žene, i dalje vole biti zagrljene, utjesene, vole svom dragom napraviti večeru, a bome i usisati pod po kojem hodaju", napisala je pjevačica na svome Instagramu.

26. travanj 2024 08:43