StoryEditorOCM
ZdSelfieSVAKA TEŽI BAREM JEDAN KILOGRAM... ZAGORČAVAJU MI ŽIVOT

Liječnik je šalje na dijetu, mora izgubiti ono zbog čega je zovu ultimativnom seks-bombom

7. siječnja 2018. - 11:35
Kelly Brook

Kelly Brook jedna je od najpoželjnijih i najseksepilnijih žena svijeta, ali posljednjih nekoliko mjeseci mnogi je oštro kritiziraju jer se očito udebljala, a višak kilograma redovito briše photoshopom kako bi što bolje izgledala na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Engleski model i glumica, gostujući u TV showu "Loose Women", priznala je da bi zbilja što prije morala početi s dijetom, ali ne kako bi ušutkala zle jezike, nego zbog preporuke liječnika.

Naime, 38-godišnja Kelly tvrdi kako joj svaki gram koji dobije ode u grudi, koje su, iako bujne i otprije, sad dodatno narasle pa joj svaka dojka, kaže, teži najmanje jedan kilogram, što joj itekako zagorčava život i ugrožava zdravlje.

- Liječnik je rekao da moram smršavjeti jer mi poprsje uništava kralježnicu, koja je pod prevelikim teretom. Već dugo trpim nesnosne bolove zbog grudi, a nije mi lako ni vježbati jer ih nijedan grudnjak ne drži čvrsto koliko bi trebao pa one skaču svaka na svoju stranu - požalila se Brook, a prenosi britanski The Mirror.

Dodala je kako je ljudi često ne razumiju kad im se požali na vlastiti dekolte, ali o kirurškom smanjivanju još ipak ne razmišlja. 

 

20. travanj 2024 03:35