StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO/FOTO: OVAKO JE PRESEKSI HRVATICA ZAPOČELA SVOJU BURNU KARIJERU

Imala je samo 16 godina, pa se ludo zaljubila

Piše M.K. / PSD
12. travnja 2017. - 22:12
niv.JPG

Imala je svega 16 godina, a već je prštala opakim seksipilom. Vrtjela se među glazbenicima na zagrebačkoj sceni druge polovice 90.-ih, pa je tu negdje sreo, upoznao i nagovorio pjevač Mladen Burnać da mu se pojavi u videospotu.

Ispostavilo se, za njega, u spotu za jedini hit kojeg je imao, a za nju, tek u prvom od brojnih eksplozivnih izdanja na kojima će sazdati svoju, danas zaista uspješnu karijeru, piše PSD.

Ona je dakako Nives Celzijus, tada Zeljković, koju javnost percipira kao ženu koja strasno voli nogometaše, a u to je vrijeme pala na rokera. 

Dobra djevojka

Svoju romansu sa Dubravkom Ivanišem Ripperom, frontmanom banda "Pips, Chips & Videoclips", Nives je opisala u svom hit romanu "Gola istina", za kojeg je ovjenčana Kiklopom.

U knjizi je navela i kako ju je Ripper znao vrijeđati u afektu, a on je za nju nedavno ustvrdio kako je "dobra djevojka".

Kako bilo, seksipilna Hrvatica u međuvremenu se pokazala dobrom na brojnim poljima, i onom spisateljskom i glumačkom i imitatorskom, a ovako je sve počelo...

 
24. travanj 2024 23:11