StoryEditorOCM
ZdTubeNAJLUĐA SNIMKA KOJU STE IKADA VIDJELI

Hrabra žena uspjela spriječiti lopove da joj ukradu automobil na benzinskoj!

Piše JL
26. svibnja 2017. - 12:50
AUTO

Žena iz Wisconsina na benzinskoj postaji točila je gorivo kada je lopov ujurio u njezin automobil. Odmah je reagirala i skočila na haubu kako bi ga spriječila u krađi, a sve je snimljeno nadzornim kamerama na benzinskoj.

Melissa Smith (28) iz Milwaukeeja kazala je kako su još najmanje četiri automobila u isto vrijeme bila na benzinskoj postaji u utorak poslijepodne kada se incident dogodio.

Izašla je iz automobila kako bi natočila gorivo, i kazala kako je ključeve ostavila u autu.  Tada se okrenula i shvatila da je netko u njenom automobilu.

- Pomislila sam 'Ovo se ne događa!' i potrčala oko automobila i odlučila skočiti na njega - opisala je za ABC News.

Zgrabila je brisače i počela urlati na lopova.

No on je upalio automobil i pokušao je zbaciti s haube. Na posljetku je ipak zaustavio automobil i pobjegao s žrtvinom torbicom. Uskočio je na zadnje sjedalo limuzine koja je čitavo vrijeme čekala u blizini, a glasnogovornik policije Timothy Gauerke kazao je kako je u pokušaj krađe bilo umiješano više osoba te da ih policija traži.

- Drago mi je da nije došao do ulice sa mnom na haubi, no kada je napokon izašao iz mog automobila, auto se nastavio kretati pa sam morala uskočiti kako bi ga zaustavila prije nego što je izletio na cestu - kazala je Smith koja je zadobila nekoliko modrica.

- Definitivno nisam trebala skočiti na automobil i riskirati život, no nisam o tome tada razmišljala - kazala je Smith i napomenula kako je naučila da mora biti svjesnija okruženja gdje god se nalazila.

- I treba ponijeti ključeve sa sobo i zaključati automobil dok točiš gorivo! - zaključila je.

 

25. travanj 2024 16:31