StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: NOVI HIT ZADARSKIH HOP CUPERA - NOĆ PUNOG MISECA

Prva prava zadarska pjesma Sexymotherfuckersa

Piše M.V.
8. lipnja 2017. - 10:24
SMF

Predvodnici dalmatinskog Hop Cup glazbenog smjera, zadarska grupa Sexymotherfuckers, upravo je objavila novi singl za kojeg se, na prvo slušanje, čini da će biti hit ljeta u Zadru, ali puno šire.

Pjesma se zove 'Noć punog miseca', po najpoznatijoj zadarskoj ljetnoj manifestaciji, a u cjelosti je potpisuju svi članovi SMF-a. Izdana je u produkciji Croatia Recordsa, snimljena u Studiju Morris, a studijski mix je obavio Ivan Kutija.

Frontman grupe Ivo Petrić objasnio nam je kako je nastalo njihovo novo djelo:

- Prilikom šetnje Zadarskom rivom SMF -u se obratio glas sa neba da bi trebalo napraviti pjesmu koja bi popunila prazninu između pjesme Kalelarga i Zadar je u srcumome. SMF je zasukao rukave napregnuo svoje Hop Cup vokalne i glazbene sposobnosti, te je proizveo jednu novu baladu o tisućljetnom gradu koji je po mišljenju mnogih najljepši noću po mjesečini. Tako je nastala pjesma Noć punog miseca - rekao nam je Petrić.

Na svom Facebook profilu novi hit su najavili ovako: Vrime je da lipota Zadra noću bude opivana Hop Cupom. Načulite uši i vadite maramice, biti će suza ili sraćke.

 

19. travanj 2024 06:11