StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: SNIMKA NADZORNE KAMERE

Pogledajte strahovit udarac šakom u glavu - Zdravko Mamić nije znao što ga je snašlo

Piše PSD
8. lipnja 2017. - 14:22
mam00

Savjetnik Dinama Zdravko Mamić napadnut je jučer u Bolu na Braču kada je šetao rivom. Javnosti zasad nepoznat napadač prolazio je rivom, i u jednom trenutku se zatrčao prema Mamiću, s leđa ga šakom udario u glavu, a Dinamov savjetnik je od siline udarca pao u more - pišu Sportske novosti.

Na internetu se pojavila i snimka nadzornih kamera koje su zabilježile napad. Incident se dogodio na lokaciji Pazarić u Bolu gdje je Mamić usidrio svoju jahtu.

Mamić nam se javio jučer navečer oko 22.45...

- Bili smo kod mog prijatelja Bose na Bolu jer smo došli slaviti 60. rođendan mog brata Stojka Mamića.Sve je bilo normalno, a onda u jednom trenutku doletio mi je neki čovjek s leđa, udario me šakom u glavu i ja sam pao u more - kazao nam je Zdravko Mamić.

Nekako je uspio izaći iz mora, bio je ošamućen, ali ipak na kraju sve je bilo u redu.

- Nisam tražio nikakvu liječničku intervenciju, nisam se osjećao baš dobro, ali mislim da nije bilo potrebe pozivati hitnu pomoć. Nisam se osjećao baš dobro i dalje se ne osjećam dobro, međutim vjerujem da će na kraju sve biti u redu. Boli me glava i loše se osjećam, u jednom trenutku bio sam izgubio svijest, ali srećom ljudi su me spasili i izvukli iz mora - rekao nam je Zdravko Mamić.

 
Zdravko Mamić i ostali prijatelji ostali su na Bolu, a ta neugodna situacija vjerojatno im neće poremetiti slavlje 60-godišnjeg rođendana Ante Stojka Mamića. Nažalost, primitivaca ima svuda, pa tako i na Braču...

- Ne mogu vam potvrditi identitet osoba, no činjenica je da je Policijska uprava dobila sinoć u 21.05 dojavu o remećenju javnog reda i mira na rivi u Bolu. Na mjesto događaja su nakon dojave upućeni policijski službenici i postupanje je u tijeku. Više o cijelom događaju kao i identitetu osoba umiješanih u ovaj incident znat ćemo kada se završi potpuna obrada - rekla je za Slobodnu Dalmaciju iz PU Splitsko-dalmatinske Sanja Nazlić.

Prema sinoćnjim informacijama, napadač na Zdravka Mamića je uhićen i noć je proveo u policijskoj stanici u Supetru.

Kako javlja Nova TV, ubrzo nakon napada Mamić se prošetao sam rivom u Bolu u potrazi za napadačem. Nekoliko se puta otresao jer je bio potpuno mokar. Provjeravao je mjesto udarca, no čini se kako ozbiljnije ozljede nisu vidljive.

Danas na sudu
Muškarac (22) koji je napao Zdravka mamića danas će biti odveden na Prekršajni sud, zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Oštećeni je odbio liječničku pomoć - izvijestila je jutros PU splitsko-dalmatinska.

 

23. travanj 2024 22:26