StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: VELIKO IZNENAĐENJE I OBRAT U SUPERTALENTU

Mladu pjevačicu na prepad izvukli na pozornicu, no sve je oduševila i dobila neočekivan 'poklon'

Piše Jutarnji.hr
9. listopada 2017. - 13:37
antonia dora pleško supertalent

Nekadašnja finalistica showa Supertalent Nove TV Antonia Dora Pleško ove je sezone planirala biti samo pratnja svojoj prijateljici, ovogodišnjoj natjecateljici Loreni. Međutim, mama joj je u dogovoru s produkciju priredila iznenađenje koje će zasigurno pamtiti cijelog života, piše dnevnik.hr.

Talentirana 19-godišnjakinja iz Splita stajala je iza pozornice kao pratnja prijateljici Loreni kad ju je voditeljski par Igor Mešin i Rene Bitorajac nagovorio da ipak izađe na pozornicu. Tako nepripremljena otpjevala je pjesmu ‘At last’ Ette James i talentom osvojila i publiku i žiri.

Maja Šuput je odmah stisnula zlatni gumb, direktnu ulaznicu u polufinale Supertalenta!

‘Antonia, skuhali su ti savršeno! Ja ću se s Majom Šuput malo kasnije obračunati jer mi je uzela zlatni gumb. Svaka čast i dobro nam došla u Supertalent’, rekla je članica žirija Martina Tomčić. ‘Ono što je meni bilo jasno odmah u prve tri sekunde su tvoji prsti. Kada si to napravila, onda sam znao da si sigurno spremna i da će biti odlično’, opisao je njezin nastup Davor Bilman, piše dnevnik.hr.

 

Antonia Dora Pleško je kao 10-godišnjakinja nastupila u prvoj sezoni Supertalenta i žiri ju je tada opisao kao čudo od djeteta. Nakon tog nastupa otvorile su joj se brojne mogućnosti. Zapazili su je američki producenti pa je na Bahamima snimila dva spota za pjesme Josepha Zamberlina i Kenta Stevensona angažiranih na velikom međunarodnom projektu glazbeno-edukativnog serijala za djecu ‘Rhythm Village’.

23. travanj 2024 06:28