StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: "BILMAN NIJE NORMALAN!", "NIJE DO BILMANA, NEGO DO TERORISTICE MARTINE!"

Nakon prolaska razgolićenih samba plesačica mrežama pljušte svađe i optužbe

Piše M.K./PSD
16. listopada 2017. - 21:07
Supertalent00

Već smo navikli da se nakon svakog izdanja "Supertalenta" na Facebooku krenu oštro lomiti koplja oko natjecatelja koji su prošli, koji nisu prošli, a posebno gorljive komentare i rasprave izazivaju komentari dvoje članova žirija ovog showa, Martine Tomčić i Davora Bilmana.

Ovaj put tenzije su, baš kao i među njima, što je bilo itekako vidljivo u emisiji, na društvenim mrežama dosegle maksimum. Baš kao što je svoje kolege u žiriju Bilman šokirao pritiskanjem "zlatnog gumba" kojim je direktno u polufinale pustio nedvojbeno atraktivne plesačice vrlo dvojbene kvalitete okupljene u kvartet  "Sambastica", tako je i zaprepastio gledatelje, koji se nisu ustručavali reći što misle o tome.




"Cerekanje glavne 'plesačice' je stvarno neprocjenjivo. Inače, ples nula." - glesi jedan komentar, na kojeg su se nadovezali beskrajni:

"Totalno iritira. Katastrofa od plesa. Ovaj Bilman nije normalan!"; "Nije do Bilmana, već do teroristice Martine! Vrši stalno neki psihički pritisak na kolege"; "Ovo je Bilman samo njoj u inat!"; "Pa nemoš iz inata nagrađivat dosadne nastupe!"; "A i to je namješteno da izgleda kao za inat. Kad nekog hoćes pustit, moraš nekako uvjerit narod. Inat?!".


Sudionica rasprave uputila je potom ozbiljno pitanje producentima emisije:  "Zašto Bilman sjedi u žiriju? Smrknut je i ljuti se kao malo dijete kad nema zadnju riječ?!? Wtf?"

Nastup koji je među gledateljima također podigao tenzije bio je onaj impresivnog motoriste Deana Špoljara.




"Gospođo Martina, shvaćate li Vi da je ovo supertalent i da se tu ocjenjuje talent? Ne ocjenjuje se koliko je netko konzervativan ili koliko je netko moralno dobar..." - ustvrdila je gledateljica.

"Sviđa mi se kako je Maja rekla kako se njoj osobno ne sviđa, ali da je to supertalent. Tako je trebala i Tomčićka, al je valjda to previše za očekivat od osobe kakva je ona..."

Gledatelje je nastup Špoljarovih oduševio, što je bilo vidljivo iz "stotinu" komentara koji su se slili na Facwbook showa.

"Ovo je definitivno talent i ovo je vrh i za pobjedu!!! Na telki se pokazuju mnoga sra** koja djeca gledaju i nitko ništa ne poduzima, a kad se pokaže jedan ovakav izniman talent, onda se kenj* o opasnosti za djecu. Ma daaaaj. Ja bi bila ponosna da mi dijete ima ovakvu snagu i talent! Samo naprijed Špoljari!" - ustvrdila je borbeno gospođa.

"Sva djeca su od malih nogu zatucana u mobitele, tablete i kompove, dajte im motore neka uživaju na zraku..." - dodao je gospodin.

"Ne možete lupati gluposti oko opasnosti! Jer onda ne bi smjeli ni puštat one što plešu i skaču po užetu, jer se i oni mogu izmaknuti i pasti, slomiti vrat, kralježnicu i tragično završiti! Bilo bi pristojno da se drugi put ispričate..." - podvukla je gledateljica.

"Dejan Špoljar je zaslužio zlatni gumb, a ne one pernate kamikaze s dvije lijeve noge..." - zaključio je jedan, a potpisali mnogi.

24. travanj 2024 09:58