StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: OVAKVU REKLAMU JOŠ NISTE VIDJELI

'Kad je život pretežak, katkad treba prestati brinuti i duboko udahnuti... katkad vam treba kanabis!'

Piše JL
9. studenog 2017. - 20:13
marihuana

Tvrtka za dostavu kanabisa iz američke savezne države Oregon objavila je reklamu za svoju novu uslugu - pretplatu na dostavu - a u video reklami parodirali su tipične reklame farmaceutske industrije.

- Katkad, život može biti malo pretežak. Katkad vas opterećuje toliko da to više ne možete podnijeti. Katkad se trebate prestati brinuti, i duboko udahnuti. Katkad... vam treba kanabis, govori narator u reklami.

Prizori iz reklame tipični su primjeri scena kakve se nalaze u reklamama farmaceutskih tvrtki, kada nude antidepresive i sredstva za otklanjanje raznih simptoma zdravstvenih tegoba. Reklama prati obitelj, a majci i supruzi je svega preko glave. Narator predlaže dostavu kanabisa kao idealno rješenje.

- Da, to je stvarna tvrtka, govori narator u reklami.

- Pitajte svojeg doktora je li kanabis za vas. Vjerojatno je. Nuspojave mogu uključivati euforiju, pojačani apetit, nekontrolirano smijuljenje, povećana osjetljivost na to koliko je glazba zakon, i smanjenu anksioznost.

Tvrtka Briteside legalno posluje u Oregonu, gdje je prodaja kanabisa za rekreativne potrebe legalizirana od 2015. godine.

 

19. travanj 2024 22:04