VIDEO: TWERKAŠICA SARAH IMA PONUDU ZA MARTINU TOMČIĆ Evo što je odgovorila brutalno iskrenoj članici žirija nakon sinoćnjeg nastupa

VIDEO: TWERKAŠICA SARAH IMA PONUDU ZA MARTINU TOMČIĆ

Nakon što je u Supertalentu izvela svoju novu točku, twerkašica iz Vukovara Sarah Seifert nikog nije ostavila ravnodušnim. Dirnula je u hrvatski folklor, koristeći narodne nošnje i pjesmu "Moja Diridika", koje je ukomponirala u seksi ples. Martina Tomčić opet je stisla crveni gumb, a svoju zgroženost nije htjela ni mogla sakriti. Ponovno je bila brutalno iskrena, javlja Nova TV.

- Radi se o seksualnoj provokaciji, seksualnom podražaju kao takvom. Ova vrsta plesa može biti više no pogubna, da ne kažem da može ostaviti velike traume na lumbalnom dijelu kralježnice. Krajnje degutantno oskvrnjivanje hrvatske tradicijske glazbe, i za mene sramotno, rekla je jučer navečer Martina Tomčić.

 

Za Showbuzz je Sarah odmah nakon nastupa odgovorila Martini.

- Htjela sam reći da sam se navikala na sve te loše, negativne komentare, ali ih cijenim. Njen komentar posebno cijenim. Htjela bih joj preporučiti da mi se javi da joj opišem kako se pravilno twerka da se ne ozlijedi kralježnica, kratka je bila Sarah.

Naslovnica ZDtube