StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: OVO ĆE SE JOŠ VRTJETI NA ŠPICAMA EMISIJA

Pogledajte što je 2,18 metara visoki Hrvat napravio jednom od najboljih košarkaša svijeta!

8. siječnja 2018. - 13:49
bender westbrrok blokada

20-godišnji Dragan Bender odigrao je utakmicu života u pobjedi njegovih Phoenix Sunsa nad Oklahoma City Thunderom 114:100.

Hrvatski reprezentativac srušio je sinoć nekoliko osobnih rekorda (poena, trica i blokada) - zabio je 20 koševa, pogodio čak šest od osam trica i dobio 39 minuta na parketu, najviše u momčadi Sunsa u kojoj je najmlađi igrač.

Tome je prirodao i 6 skokova, četiri asistencije te čak tri blokade od kojih se ističe ona na Russellu Westbrooku, jednom od najboljih košarkaša svijeta i najkorisnijem igraču NBA lige prošle sezone.

Westbrook je u drugom dijelu povukao kontru preko cijelog terena, izgurao Warrena i pokušao lagano položiti, ali s leđa mu je dotrčao raspoloženi Bender i 'zalijepio' atraktivnu blokadu izmamivši uzdah oduševljenja dvorani.

Inače, Westbrook je i sinoć briljirao (26 poena, 10 skokova, 11 asista), upisavši svoj 14. triple-double ove sezone te 93. u karijeri, ali utakmicu je na kraju ipak presudio stasitiHrvat.

Bender je većinu koševa postigao u drugom dijelu kad se lomio rezultat, i dalekometnom paljbom odveo Sunse na nedostižnih 18 poena razlike u posljednjoj četvrtini.

 

25. travanj 2024 06:53