StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: NOVAK ĐOKOVIĆ JE PONOVNO VIJEST DANA

Razbio jednu od najvećih mladih zvijezda svijeta, izgubio od zaboravljenog veterana, pa iznenadio Jelenu!

10. siječnja 2018. - 12:20
novak đoković

Nakon šest mjeseci izbivanja Novak Đoković vratio se na teniske terene. Nekadašnji broj jedan svjetskog tenisa na ekshibicijskom je turniru u Melbourneu 'Kooyong Classic' svladao Austrijanca Dominica Thiema 6:1, 6:4 za sat vremena igre.

Đoković se nakon ove pobjede obratio i publici od koje je tražio aplauz za svoju suprugu Jelenu.

"Nije mi bilo lako. Borio sam se, a ozljeda je nešto što nikako ne želite kao sportaš. Međutim, ponekad je i dobrodošla. Supruga i ja smo postali roditelji i trebali bi zapljeskati i Jeleni jer je i ona prolazila kroz teške trenutke. Cijenim sve to, volim je i šaljem joj poljubac", rekao je Novak pa nastavio:

 

"Lijepo se vratiti na teren i lijepo se vratiti u Australiju. Ovo nije službeni turnir, ali igra se na rezultat. Radio sam naporno i radim da lakat bude spreman za Australian Open."

Tennis - Kooyong Classic - Kooyong Lawn Tennis Club, Melbourne, Australia, January 10, 2018. Serbia's Novak Djokovic stretches to hit a shot during his match against Austria's Dominic Thiem. REUTERS/David Gray - RC1734823CB0

 

Bivši svjetski broj 1 nije nastupio od Wimbledona prošle godine. Đokovićev povratak na Tour očekuje se na Australian Openu koji počinje za samo pet dana.

 

Zanimljivo, Nole je nešto kasnije kasnije zaigrao i protiv umirovljenog Lleytona Hewitta u mečevima koji se igraju kao jedan tie-break do 10 osvojenih bodova. Slavio je Australac 10:6.

View image on Twitter

Tie Break Tens@tiebreaktens

8-6 to @DjokerNole. @lleytonhewitt to serve.

 

 

25. travanj 2024 13:07