StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: NAŠLI BEŽIVOTNO TIJELO LJEPOTICE S NASLOVNICE VOGUEA

Sumnjiva smrt djevojke s najljepšim očima na svijetu

Piše Zadarski.hr
1. travnja 2017. - 12:08
djev

Raudha Athif, 20-godišnja manekenka rođena na Maldivima, umrla je u studentskome domu u Bangladešu, prenose tamošnji mediji.

Nakon što je prijatelji satima nisu mogli dobiti na telefon, provalili su u njezinu sobu, koja je bila zaključana iznutra, i ondje pronašli njezino beživotno tijelo.

 

Prema prvim neslužbenim informacijama, Athif se objesila o stropni ventilator, ali nitko ne zna što je nesretnu djevojku natjeralo na taj čin.

Prijatelji su policiji rekli da o Raudhinu privatnome životu nisu puno znali, ali nekima se činilo da ju je u posljednje vrijeme mučila depresija.

Manekenkini roditelji u četvrtak su stigli u Bangladeš i tek trebaju odlučiti hoće li kćerino tijelo slati na obdukciju.

- Došla je do mene u srijedu oko 11 sati. Molila me da joj posudim laptop, ali ispraznila mu se baterija pa se Raudha vratila u svoju sobu. Ne mogu vjerovati da je to bio posljednji put da sam je vidjela - rekla je uplakana prijateljica Ayesha Naz Fayaz lokalnim medijima.

Athif je u gradu Rajshahiju u Bangladešu studirala medicinu. Bila je na drugoj godini fakulteta, a manekenstvo joj je bilo samo hobi. Zbog nevjerojatno plavih očiju, koje su prozvali najljepšima na svijetu, Maldivka je krajem prošle godine završila i na naslovnici indijskog izdanja kultnog časopisa Vogue. Njezinu ljepotu svojedobno je pohvalio i maldivski predsjednik Abdulla Yameen.

 

19. travanj 2024 04:21