StoryEditorOCM
Zoom danaSLAVNA MANEKENKA NA UDARU KRITIKA

Htjela se pohvaliti vitkim tijelom, no mnoge je prestrašilo ono što su vidjeli

Piše Zadarski.hr
3. travnja 2017. - 17:23
bela

Ona je jedna od najuspješnijih modela današnjice što automatski podrazumijeva i pretrpan raspored, pa Bella Hadid slobodno vrijeme uglavnom provodi na putovanjima. Nakon što se nedavno vratila s idiličnog odmora na Jamajci, Bella Hadid već se zaputila na drugu egzotičnu destinaciju.

Slavna manekenka tako sada uživa u Meksiku, a na Instagramu se pohvalila i utegnutom linijom u bikiniju.

Za jednu od fotografija pozirala je u ležećem položaju. I dok su jedni viđenim bili oduševljeni, drugima se prizor gdje se naziru njezina rebra nije nimalo svidio, čak su ga opisali kao pomalo zabrinjavajući pitajući se traži li modna industrija zbilja od manekenki da se izgladnjuju.

Prema mnogima je premršava, no ipak su se javili i oni koji su je branili govoreći da joj se rebra tako ocrtavaju zbog položaja u kojem se nalazi.

A Bella je to stvarno i dokazala objavom druge fotografije koju je podijelila što su još ljepšim komentarima pozdravili oni koji su odmah stali na njezinu stranu.

Bella je prošle godine proglašena modelom godine. Iako joj je samo 20 godina nosila je revije većine svjetski poznatih kreatora kao što su: Diane von Furstenberg, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Missoni, Moschino, Victoria Secret, Dior.

 

25. travanj 2024 18:42