StoryEditorOCM
Zoom danaLJETO KOD KUĆE

Vlatka Pokos opet uznemirila zagrebačku špicu

Piše Gloria. hr
9. srpnja 2017. - 13:00
Spica_290617_023

Početkom godine spakirala je kofere i započela novi život u Kanadi, ali ljeto ju je vratilo u Hrvatsku i sada ponovno uživa u šetnjama zagrebačkom špicom gdje je bila na meti pogleda brojnih prolaznika

Sve je iznenadila kada se početkom lipnja pojavila u istarskom Novigradu na izboru za Miss Alpe Adria International, kada je tvrdila da se vratila samo zbog poziva svojeg dobrog prijatelja Borisa Kosmača, vlasnika licence za Hrvatsku i suvoditelja programa. Hoće li i koliko se zadržati u Hrvatskoj tada nije željela komentirati, ali da ima razlog više za dolazak kući potvrdila je činjenicom da je još uvijek na zagrebačkoj adresi. Iako neki šuškaju da je svojoj ljubavi s poduzetnikom Ivicom Biljanom dala treću šansu, Vlatka je odlučila svoj privatni život ipak zadržati samo za sebe.

U srcu Zagreba 47-godišnja voditeljica i pjevačica družila se s prijateljima, a u elegantnoj ljetnoj haljini s resicama rado je pozirala fotografima. Iako je svoj dolazak u Hrvatsku predstavila kao isključivo dolazak na izbor za Miss Alpe Adria International, čini se da je poznata voditeljica svoj povratak u Kanadu, gdje je odselila početkom godine, odlučila odgoditi barem na neko vrijeme.

19. travanj 2024 16:49