StoryEditorOCM
Zoom danaPROGOVORILA I O SEVERINI

Danijela Martinović otvoreno i iskreno: Razočarali su me, ranili, iznevjerili i izigrali

Piše PSD
21. listopada 2017. - 00:43
Capture_seve.JPG

 

Nedavno je Danijela Martinović premijerno predstavila spot za pjesmu 'Telefon' koja je ujedno i najava njenog novog albuma. Za promjenu imidža najzaslužnija je Severina, koja je i producentica spomenute pjesme.

Zanimljiva je činjenica da je Severina pjesmu koja je bila napisana za nju, poklonila Danijeli, smatrajući kako će je ona bolje i emotivnije iznijeti. Osim što njeguju dugogodišnje prijateljstvo, uskoro će dvije Dalmatinke snimiti i duet, piše azramag.ba.

– Severina i ja smo djeca Splita.

Odrasle smo na istim ulicama, išle u istu muzičku školu. Severinin i moj život je bio isprepleten dugo godina. 
Severina nosi jednu nepodnošljivu lakoću postojanja u svemu. Kod nje nema problema, sve se može i sve radi uz osmijeh na licu, bez obzira koliko je život ponekad pokušao uzdrmati. Ta me snaga impresionirala i snažno motivirala. Družimo se, smijemo, pričamo o modi, slušamo muziku, zapravo, mnogo slušamo muziku i imamo svoje male ženske tajne - pojasnila je.

–  Ne pada mi na pamet mijenjati se. Bilo je trenutaka kada sam se razočarala, kada su me ranili, iznevjerili i izigrali, ali to me je učinilo samo jačom. Ne možete izgubiti kada vas srce vodi, kada vam ono krči put, nemoguće je izgubiti se. Tako mislim i živim - iskrena je bila Danijela.

– Najvažnije je nikada, ni po koju cijenu ne izgubiti sebe. Ova 'nova Danijela' sada sam ja, koja nikada nije bila vjernija sebi - dodala je.

Progovorila je i o tajni svog dobrog izgleda.

– Svaki put kad vidim da uz moje ime napišete 46 godina, čini mi se da ste pogriješili.

Mislim da je ključna stvar ne opterećivati se, već živjeti. Mediji sistemski zlostavljaju žene, jer nameću nerealnu sliku o tome kako bi trebale izgledati, a niko ne piše o tome kako bi se trebale osjećati, ali to je industrija i njihov zadatak je da nas uvjere da nismo dovoljno dobre dok ne kupimo određeni proizvod.

Vjerujte mi, kada je žena sretna, nasmijana, ispunjena i voljena, onda se to automatski reflektira i na njenom izgledu, jer nema tog proizvoda koji će učiniti da iz vaših očiju sijaju sreća i zadovoljstvo. Lice tretiram neinvazivnim tretmanima kao što su laseri, kisik, mikrodermoabrazija, a kondiciju održavam trenirajući dva do tri puta dnevno - zaključila je Danijela.

20. travanj 2024 07:50