StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: BIRA SE NAJBOLJI BIKINI 2017.

Fotogalerija koja zaziva ljeto, vruće dane i od koje će vam uzavrijeti krv u žilama

Piše JL
13. prosinca 2017. - 19:34
bikini

Ljeto je davno prošlo i svi su zaboravili na vruće dane, no godina se bliži kraju pa bi bilo u redu prisjetiti se kako su slavne ljepotice izgledale u 2017. - i to na plaži.

Paparazzi fotoservisa Profimedia marljivo su cijele godine čekali njihova zgodna tijela u zasjedi, a sada su odlučili složiti kompilaciju najseksipilnijih izdanja koje su ulovili objektivom.

Na njihovom popisu našle su se tako pjevačica Nicole Scherzinger, manekenkaHeidi Klum, bivša djevojka Justina Biebera Yovanna Ventura, pjevačica Rita Ora,reality zvijezda Kourtney Kardashian, glumice Elizabeth Hurley, Emily Ratajkowski i Olivia Culpo, ali i nama neke manje poznate dame poput modela za kupaće kostime Joy Corrigan, američke glumice i modela CJ Franco, modela i reality zvijezde Biance Gascoigne kao i porno glumice Mary Carey.

Bahamas, BAHAMAS - LA Model CJ Franco shows off her amazing body while shooting for the BlackTape Project in the Bahamas.
Pictured: CJ Franco
BACKGRID USA 7 DECEMBER 2017, Image: 357219281, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

19. travanj 2024 20:21