StoryEditorOCM
Zoom danaBITNO JE ZABILJEŽITI TRENUTAK

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović 'opalila' selfie s đurđevačkom devom!

Piše Zadarski.hr
14. prosinca 2017. - 18:47
1440x620_1513268105kolinda_selfie

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović boravi u Koprivnici, gdje je otvorila svoj privremeni ured, kao što je to činila u raznim dijelovima Hrvatske posljednjih godina,  izvještava N1 televizija.

Kao što znamo, predsjednica obožava fotografiranje pa je i ovo putovanje odlučila obilježiti selfiejem i to s - đurđevačkom devom!

View image on Twitter

Dark@DarkoLabor

La presidente della Repubblica di Croazia Kolinda Grabar Kitarovic oggi ha fatto selfie con un camello.

  •  
  •  

Kako prenosi 100posto.hr, između susreta s predstavnicima Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, poduzetnicima i obrtnicima iz Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije te posjeta Galeriji naivne umjetnosti u Hlebinama, tvrtki Rasco u Kalinovcu i utvrdi Stari grad u Đurđevcu, Grabar Kitarović je posjetila i đurđevačke deve u "hrvatskoj Sahari" gdje nije propustila opaliti selfie s lijepom životinjom.

Njen koprivnički ured bit će otvoren dva dana, tijekom kojih je očekuju  posjete Osnovnoj školi Vladimir Nazor, Visokom gospodarskom učilištu Križevci, Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci te otvaranje Adventa u Koprivnici.

27. travanj 2024 03:48