StoryEditorOCM
Zoom danaELLA DVORNIK ISKRENO REZIMIRALA GODINU I POSLALA PORUKU SVIMA

'Bila sam puna planova, a onda mi je život opalio šamarčinu'

Piše Jutarnji.hr
1. siječnja 2018. - 19:03
ella dvornik.JPG

Ljubiteljica putovanja Ella Dvornik zauvijek će pamtiti 2017. godinu jer joj je ona donijela najveću avanturu života - u studenom je prvi put postala mama, rodila je kćer Balie Dee. No, to nije propustio nijedan njezin pratitelj na društvenim mrežama.

Zato je Ella u jednoj od posljednjih objava u 2017. godini otkrila najveću promjenu u svom životu i kako je saznanje o trudnoći poremetilo sve planove koje je imala. No, na koncu je ipak shvatila da je cijela ova godina bilo putovanje koje se pretvorilo u najbolje iskustvo života. Evo što je napisala i poručila svojim prijateljima i pratiteljima.

‘Započela sam 2017. puna planova. Sve sam isplanirala, odlučila sam da ću biti organiziranija nego inače. Spontana putovanja postat će dobro isplanirani poslovni putovi. Odlučila sam ustvari biti nešto što nisam, što ne znam biti i što mi nije prirodno... i život mi je kao i uvijek opalio šamarčinu. Zaboravila sam možda na trenutak da uzbuđenje i iznenađenje i čine najveće užitke u životu, da su mi najsretniji trenutci baš oni koje nisam planirala. Potrošila sam vrijeme planirajući stvari koje su doslovno pale u vodu onog dana kada sam saznala da sam trudna. Zanimljivo kako u 3 godine se nije dogodilo i onda se baš dogodi kad ja odlučim nešto promjeniti.

Baš mi je reklo tijelo ‘e pa nećeš’! Cijela godina koju sam planirala je opet odjednom postala uzbudljiva i spontana. Nisam znala što će me sve pronaći na putu. Bilo me je strah, preispitivala sam sebe, svoj posao, svoje cijelo postojanje. Trbuh se povećavao, i ja sam stalno čekala da se nešto dogodi. Sada ispada da mi je trudnoća bila valjda najbolje iskustvo života. U trudnoći sam se osjećala najbolje ikada. Imala sam najviše samopouzdanja i bila sam si najzgodnija. Nije me opterećivala moja figura niti kako mi nešto stoji. Tih 8 mjeseci sam baš uživala u životu. Na kraju 2017. dočekala me Balie. Ni ona ne voli planove pa je umjesto 06.12. došla 12.11. I sada opet proživljavam uzbudljive trenutke svog života, a nisam ih planirala. Ako vam išta mogu zaželjeti ove godine, to je da ne planirate, da se ne brinete i da pustite život da ide svojim tokom. Ako vam uzbuđenja fali, uzbuđenje će vas naći negdje na putu. Sretna vam bezbrižna 2018. godina.’

Na Facebooku je u ranim jutarnjim satima Nove godine objavila i kako je dočekala 2018: 'Ako vjerujemo onoj 'kako si dočekao novu, takva će ti biti', kakva će vama bit 2018? Ja ću bit užasno umorna i živčana...'

19. travanj 2024 02:10