DESET DANA DO ŠKRAPINGA: Preko 1.200 prijavljenih iz deset zemalja!

DESET DANA DO ŠKRAPINGA:

Do 12. izdanja međunarodne sportsko-turističke manifestacije Škraping ostalo je 10 dana, a prijavljenih je trenutno preko 1200 natjecatelja iz 10 država od Slovenije, Mađarske, Italije, Švicarske, Norveške, Makedonije, Slovačke... Maksimalan broj je 1.500 prijava, te organizatori apeliraju na sve koji žele osigurati svoje mjesto na Škrapingu da se prijave, a potpuna i važeća prijava za sudjelovanje na Škrapingu je ona po kojoj je izvršena uplata startnine!

Škraping tjedan počinje u ponedjeljak 27. veljače 2017. godine eko akcijom čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana te će osim glavnog događaja, utrke Škraping 4. ožujka 2017. godine, cijeli Škraping tjedan pratiti niz zanimljivih događanja: predstava u domaćoj režiji, edukativna predavanja, izložba fotografije Stipe Božića kao i njegovo predstavljanje knjige, različite radionice i slično.

Na dan utrke prije starta gospodin Šime Strikoman će snimiti milenijsku fotografiju uz pomoć naših Škrapera, a 05. ožujka u nedjelju milenijsku fotografiju za dječji Škrapić U sklopu Škrapinga održava se i tradicionalan sada već 8. Sajam otočnih proizvoda na kojem će nastupiti 40 izlagača nositelja oznake HOP koji dolaze s gotovo svih jadranskih otoka a u cilju poticaja razvoja otočne proizvodnje i očuvanja autohtonih izvornih proizvoda sa otoka.

Generalni sponzor Škrapinga je Ilirija d.d. iz Biograda preko koje natjecatelji mogu ugovoriti Škraping paket s hotelskim smještajem.

Prijave će biti otvorene do petka, 24. veljače 2017. godine do 12h ili ranije u slučaju da se prijavi maksimalan broj natjecatelja!

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije