StoryEditorOCM
4 kantunaKAOS NA HITNOM PRIJEMU U ZADARSKOJ BOLNICI

Pijani 38-godišnjak prijetio da će cijeli odjel raznijeti bombom!

Piše Zadarski.hr
19. ožujka 2017. - 09:55
IMG_5818_1

U subotu navečer, nešto poslije 20 sati, na Hitni bolnički prijem (OHBP) u zadarsku bolnicu došao je 38-godišnjak i prijetio da će cijeli odjel raznijeti bombom.

On je došao na Hitni prijem i tražio da mu se daju određene tablete, insistirajući da to bude istoga trena. Odbio je bilo kakav razgovor, derao se, vikao, a onda vrijeđao medicinsko osoblje u čekaonici. Kada je došao liječnik da vidi o čemu se radi, izvrijeđao je i njega, cijelo vrijeme govoreći da u automobilu ima bombu.

Kako nije dobio tablete koje je uporno tražio, 38-godišnjak je više puta zaprijetio da će iz vozila donijeto bombu i raznijeti Hitni bolnički prijem, te poubijati sve prisutne.

Pozvana je policija, te je utvrđeno da je 38-godišnjak u krvi imao 2,42 promila alkohola. Savladan je i odvezen u policijsku postaju, gdje je zadržan u prostoriji do otriježnjenja.

U jutarnjijm satima, dok ovo javljamo, 38-godišnjak je i dalje bio iza rešetaka, s obzirom na količinu alkohola i vrijeme koje mu je očigledno bilo potrebno da „dođe k sebi“.

Protiv njega je podignut optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, a kad se otrijezni bit će prepraćen prekršajnom sucu koji će odlučiti o kazni.

19. travanj 2024 16:56