FOTO: ZADARSKI ZIDOVI PROGOVORILI O PROMJENI ISKAZA LUKE MODRIĆA Grafiti "Modriću k**** Mamićeva" i "Luka, sjećat ćeš se ovog dana" osvanuli na Hotelu Iž gdje je Luka živio kao ratna izbjeglica!

FOTO: ZADARSKI ZIDOVI PROGOVORILI O PROMJENI ISKAZA LUKE MODRIĆA

Mijenjanje iskaza Luke Modrića na suđenju Zdravku Mamiću u korist savjetnika NK Dinamo u javnosti je dočekano s velikim negodovanje, a dan nakon Lukinog svjedočenja u Osijeku "progovorili" su i zidovi u njegovom Zadru, točnije na Voštarnici kod bivšeg Hotela Iž, gdje je Luka tijekom rata boravio kao izbjeglica sa svojom obitelji, i u Velebitskoj ulici gdje su osvanuli uvredljivi grafiti i transparenti na Lukin račun.

Grafiti "Modriću kurvo Mamićeva" potpisuje Tornado Voštarnica, kao i transparent "Luka, sjećat ćeš se ovog dana" istaknut iznad ulaza u nekadašnji restoran Hotela Iž. Ista je poruka napisana i na fasadi, kao i grafiti "Luka Mamić" i  "Modriću kurvo Mamićeva" te "Nije ovca nego Beckham iz Obrovca".

 

 

 

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

STUDENAC PREUZIMA SONIK Lanac od 88 zadarskih "kvartovskih dućana" u 100 postotnom udjelu preuzeli novi vlasnici iz Poljske, 500 radnika ima novog poslodavca. Nikola Sorić: Integracija sa Studencem omogućit će nam uzajamni razvoj!

Lanac od 88 zadarskih
Zadarski lanac trgovina Sonik, preuzeo je maloprodajni trgovački lanac Studenac, vijest je to koja je odjeknula ...
Lanac od 88 zadarskih "kvartovskih dućana" u 100 postotnom udjelu preuzeli novi vlasnici iz Poljske, 500 radnika ima novog poslodavca. Nikola Sorić: Integracija sa Studencem omogućit će nam uzajamni razvoj!