StoryEditorOCM
4 kantunaZAPOŠLJAVANJE FAMILIJE NA TERET GRADSKOG PRORAČUNA

Renata Peroš za voditelja Kneževe palače izabrala Lorenu Peroš!

Piše IN
19. rujna 2017. - 10:44
Renata00

Ravnateljica Narodnog muzeja Renata Peroš izabrala je svoju rođakinju Lorenu Peroš za voditeljicu nove službe za održavanje kulturno-povijesnog kompleska Kneževe palače i Odjela za marketing i odnose s javnošću.

Lorena Peroš ispunila je uvjete javnog natječaja da mora biti "magistar struke ili stručni specijalist ekonomske struke, imati najmanje jednu godinu radnog iskustva na poslovima marketinga ili radno iskustvo u kulturno-turističkim projektima, znanje najmanje dva svjetska jezika i poznavanje rada na PC-u u Windows radnoj okolini". Naime, potrebno iskustvo od godine dana Lorena Peroš je stekla radeći na projektu "Obnova i turistička valorizacija kulturno turističkog kompleska Kneževe palače" u koju je "upala" zahvaljujući dobrim vezama svoje tetke i ravnateljice Narodnog muzeja Renate Peroš.

Lorena Peroš diplomirala je na Hoteljerskom fakultetu u Opatiji, radila je kao programski voditelj u Turisthotelu, a od 2010. kao menadžer za ljudske resurse i voditeljica prodaje Pakoštane d.d.

Na Sveučilištu u Zadru je magistrirala na studiju iz informacijskih znanosti s radom "Uloga lokalnog medija u očuvanju kulturnog identiteta (na primjeru Zadarskog lista)".

Na istom natječaju zaposlene su još dvije osobe na mjestu asistenta za marketing na info pultu, jedan muzejski tehničar i dvije spremačice. Svi oni počinju raditi od 1. listopada, a njihove plaće pokrivat će Grad Zadar.

16. travanj 2024 11:41