StoryEditorOCM
4 kantunaMEĐU JEDNAKIMA "JEDNAKIJIH"

Zašto su dva mjesta za invalide zaključana katancem?

Piše M.K.
15. listopada 2017. - 12:38
20171015_090340

Mjesta za invalide čestu su na meti vozača koji tamo nemaju pravo parkirati i opravdano se kažnjavaju novčanim kaznama, pa i podizanjem vozila.

Situacija u Ulici Stratico zbilja je nejasna, da kažemo i bezmislena. Dva mjesta za parkiranje invalida - zaključana su po čitavi dan. Zašto bi netko zaključao mjesta za invalide i tako oduzeo mogućnost vozačima invalidima da tamo parkiraju?

Kako smo doznali od obližnjih stanara, dva su parkirališna mjesta zaključana zbog potreba članova Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Ako je to točno, zašto Udruga nije od Grada Zadra tražila da im dodijeli dva "civilna" parkirališna mjesta pa onda njih zaključala za svoje članove tjelesne invalide, a ne da postojeća mjesta za invalide drže zaključana po čitavi dan? Na taj bi način ostavili drugim invalidima mogućnost da parkiraju na obilježenim mjestima, a ne bi oduzeli još dva mjesta za sve ostale invalide.

Ovo nema nikakvog smisla, najviše prema invalidima čija mjesta ionako zauzimaju i ostali vozači. Još kad im i njihovi članovi zagrade preostala mjesta...

18. travanj 2024 08:46