StoryEditorOCM
4 kantunaU DVORIŠTU OBITELJSKE KUĆE

Opsovala majku policiji, državi i sistemu pa završila iza rešetaka!

Piše B.S.
23. listopada 2017. - 21:03
privođenje žena uhićenje

Na prekršajnu kaznu od 600 kuna osuđena je 26-godišnja komercijalistica nakon što je 21. lipnja u 19 sati, u dvorištu obiteljske kuće u Vrsima pokraj Zadra prilikom intervencije zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira povišenim tonom vrijeđala i omalovažavala policajce riječima: „ j,,, majku državi i sistemu, tko ste vi, policija u Zagrebu je sto puta sposobnija!"

Oko pola noći istog dana komercijalistica je i uhićena zbog čega će platiti manju kaznu jer joj se vrijeme uhićenja od ponoći 22. lipnja i do 9.55 sati 22. lipnja računa kao jedan dan zatvora, odnosno 300 kuna.
Na sudu je ispričala kako su ona i suprug kritičnog dana imali problema sa jednim čovjekom koji živi u Starigradu i od kojeg su kupili automobil. On je, naime, dan ranije došao i tražio da mu vrate automobil za koji su mu već dali tri tisuće eura i uložili još 1.500 eura.

Kako mu njezin suprug nije htio vratiti automobil, ovaj je skinuo tablice i počeo prijetiti zbog čega su pozvali policiju. Nakon razgovora policajci su im rekli da nemaju pravo ni na automobil niti na tablice jer automobil nije na njima. Ona je tada od policajaca zatražila da im pokažu sudski nalog, a onda im je opsovala državu. Pojasnila je kako nije policajcima rekla da j…. ma… njima i hrvatskoj državi i hrvatskom zakonu, niti im je rekla da ne znaju raditi svoj posao. Opovrgnula je da je izjavila da policija u Zagrebu radi bolje, već je rekla da se policiju u Zagrebu ne čeka dva sata jer odmah po pozivu dođu.
Ispričala je kako nije rekla policajcima da su njeni roditelji na visokoj funkciji u Zagrebu i da imaju poznanstva u Interpolu. Ustvrdila je da su bili žrtve i da su policajci njih verbalno napali.

20. travanj 2024 01:04