INTERVENCIJA POLICIJE Majka i kćer napale 18-godišnju djevojku

INTERVENCIJA POLICIJE

Zbog remećenja javnog reda i mira policija je u noći sa subote na nedjelju intervenirala u ugostiteljskom objektu na otoku Viru gdje je prijavila majku (35) i kćer (17).

Prema informacijama iz policije, iz još neutvrđenih razloga, 35-godišnja majka i njezina 17-godišnja kćer, najprije su verbalno, a onda i fizički u jednom virskom kafiću napale 18-godišnju djevojku.

Slijedi im optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

DARUVARČEVOM ODVJETNIKU ANDREJU KORLJANU OSVANUO PRIJETEĆI GRAFIT; DEMANTIRAO I PRIOPĆENJE PREDSJEDNICE SUDA "Prijeti mi se smrću, pišu se grafiti u kojima se vuče paralela sa Senkom Perakom, a svi znaju kako je on završio - on je bio ubijen!"

Nedugo nakon što je ministar Dražen Bošnjaković u nedjelju napustio zgradu Općinskog i Županijskog suda, na drug...
"Prijeti mi se smrću, pišu se grafiti u kojima se vuče paralela sa Senkom Perakom, a svi znaju kako je on završio - on je bio ubijen!"

PRIOPĆENJE ANDREJA KORLJANA, ODVJETNIKA DARKA KOVAČEVIĆA DARUVARCA: "Svoj sam posao obavio profesionalno i zakonito, nisam zlouporabio procesna ovlaštenja. Stojim iza svake svoje riječi i svog postupka u ovom kaznenom predmetu"

Dobili smo priopćenje za javnost zadarskog odvjetnika Andreja Korljana koji zastupa Darka Kovačevića Daruvarca. ...
"Svoj sam posao obavio profesionalno i zakonito, nisam zlouporabio procesna ovlaštenja. Stojim iza svake svoje riječi i svog postupka u ovom kaznenom predmetu"