StoryEditorOCM
4 kantunaTVRTKA SPORT EVENT DONIRALA ZADARSKU OPĆU BOLNICU

Više od 60 tisuća kuna od košarkaških ulaznica za Odjel kirurgije!

Piše Ivica Gjergja
9. prosinca 2017. - 11:11
Donacija

Tvrtka Sport Event donirala je zadarskoj Općoj bolnici novac prikupljen prodajom ulaznica na ovogodišnjem međunarodnom košarkaškom turniru Zadar Basketball Tournament, koji se igrao između 21. i 24. rujna. Sredstva u iznosu od 65.554,40 kuna donirana su Odjelu kriurgije Opće bolnice Zadar koja je nastradala jesenas od poplave, a koja treba opremu za liječenje bolesnika. Donaciju je uručila direktorica i organizatorica turnira Zdenka Zrilić, a donirana sredstva bit će utrošena  za kupnju artroskopskih instrumenata i uređaja, kao i uređenje traumatološkog odjela.

- Velika hvala direktorici tvrtke Sport Event, Zdenki Zrilić, za hvalevrijednu donaciju Službi za kirurgiju koja će omogućiti nabavu artroskopskih instrumenata i time daljnji napredak traumatologije u našoj ustanovi, posebno artroskopije, kazao je dr. Jaša Pavić, šef Kirurgije,a na vrijednoj donaciji zahvalio se i zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar dr. Edi Karuc.

 -Uprava Opće bolnice Zadar pridružuje se zahvalama tvrtki Sport Event koja će ovom donacijom povećati kvalitetu rada u našoj ustanovi, rekao je tom prilikom dr. Karuc.

Kao što je poznato, europski sigurno najjači pripremni košarkaški turnir jesenas je u nekoliko dana odvijanja posjetilo više tisuća gledatelja, a na njemu su uz domaćine Zadar zaigrali europski košarkaški velikani Fenerbahce Dogus, Bayern Munchen, Brose Bamberg, Himki i CSKA Moskva.

-Zahvaljujem svim posjetiteljima turnira što su vlastitim dolaskom omogućili donaciju. Sretni smo što su sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica otišla u prave ruke. Ovo je prva donacija Sport Eventa zadarskoj bolnici i sigurno nije posljednja, kazala je direktorica tvrtke Sport Event Zdenka Zrilić i obećala nastavak suradnje. 

16. travanj 2024 00:21