KOLUMNA: DRITO S BANKA Moj savjet političarima: Triba prodat cilu Hrvatsku. Osim Velebita...

KOLUMNA: DRITO S BANKA

Ljudi moji, jel vidite što se u svitu događa? Amerika se smrzla... Do Floride. Samo je Trampavon vruće. On ništa ne svaća. Njemu je to normalno. Oluja Elanor u Evropi čini čuda... Zatrpala skijališta, pušu orkanski vitrovi... a naši susjedi očito isto mislu da je to normalno.

Jedino naši političari i naš narod su sve svatili... ODAVNO... I još da smo GLUPI. Svatili smo da su naučenjaci u pravu. Da se klima minja... Da je kod nas PROLIĆE. A ne ZIMA. Da je sve GLOBALNO. I da nije NORMALNO.
Pa su naši političari poduzeli korake... Prodali su BANKE. Za BAGATELU! Prodali su TVORNICE. Za jednu KUNU. Prodali su INU. Vraga će nan... Pa će sad prodati HEP... I HEPI tarifu. Prodaju hotele, motele, otoke i potoke!!! Malo pomalo, prodaju i morsku obalu... Tobož koncesija... Nije važno ko kupuje... Jesu li Turci ili Rusi... Glavno da platu... I u pravu su. Narod ki podržava. NA IZBORIMA.

I ja in dajen pravo. Samo bi ja to malo drugačije. Ne MALO POMALO. Ja in predlažen da prodamo SVE. ODJEDANPUT. U PAKETU... CILU HRVACKU. Ali dok još ima OSEKE. Da bude više kvadrata. Ni važno komen. Jer kako je krenulo, za koju godinu će nas potopiti MORE. Pa nećemo imati što prodati. Recite pravo je li bolje prodati sve i bižmo dalje. Pa neka bude CU-NJIMAN, a ne CU-NAMIN. Neka njik potopi. A mi lipo šolde u žep... I iđemo dalje. Kad imaš šoldi, sve se more. Moremo se lipo i mi ka Židovi uvaliti negdi u Palestinu... Oko BETLEHEMA. Jer mi smo najveći KRŠĆANI. Imamo pravo živit di se Isus rodija. I nećemo morat radit. Imat ćemo ŠOLDI. I za nas i za dicu. Pa dica neće morati u Irsku. I neće više biti ni ovrha ni dugova. Sve ćemo tako rišit U PAKETU!!! I niko više neće kopat po kontejnerin.

Jedino što ja nikad ne bi prodala je VELEBIT. On je visok i njega neće potopiti. Njega triba ostavit. Jer će on postati OTOK. Pa ćemo ići tamo na godišnji. Svi zajno. I pivati VILU VELEBITA. Eto, to je moj savit našin dragin političarima. TRIBA SVE PRODAT!!!

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

HAJKA NA SUCA KOJI OTKRIVA KAKO SU SE ZAPOŠLJAVALE SUPRUGE, SINOVI I KĆERI MOĆNIH ZADARSKIH SUDACA Željko Rogić na suđenju u Šibeniku razotkrio obiteljske i bračne veze između zadarskih sudaca i odvjetnika, evo o kome se sve radi...

Željko Rogić na suđenju u Šibeniku razotkrio obiteljske i bračne veze između zadarskih sudaca i odvjetnika, evo o kome se sve radi...
Prenosimo dio teksta iz tjednika Nacional o pismu kojeg je predsjednica Općinskog suda u Zadru Ana Mišlov uputil...
Željko Rogić na suđenju u Šibeniku razotkrio obiteljske i bračne veze između zadarskih sudaca i odvjetnika, evo o kome se sve radi...

"MINISTARSTVO LJUBAVI" U ZADRU Udovica poginulog branitelja novom partneru rodila kćer, prepisala audi, te mu osigurala život u stanu pokojnog supruga, a sud utvrdio da ne žive u izvanbračnoj zajednici!

Udovica poginulog branitelja novom partneru rodila kćer, prepisala audi, te mu osigurala život u stanu pokojnog supruga, a sud utvrdio da ne žive u izvanbračnoj zajednici!
Zajednička adresa, njezin audi s njegovim incijalima na registarskim tablicama, svježe romantične fotografije s ...
Udovica poginulog branitelja novom partneru rodila kćer, prepisala audi, te mu osigurala život u stanu pokojnog supruga, a sud utvrdio da ne žive u izvanbračnoj zajednici!