PREDSJEDNIK ZADARSKOG SDP-A KONSTERNIRAN Novoselović: Vijećnici SDP-a koji su u županiji podržali HDZ, napravili su to iz osobnih interesa!

PREDSJEDNIK ZADARSKOG SDP-A KONSTERNIRAN

- Ponašanje određenog broja vijećnika SDP-a u četvrtak na sjednici zadarske Županijske skupštine, koji su podržali HDZ-ove prijedloge, potpuno je neprihvatljivo – kazao je u petak predsjednik Gradskog odbora SDP-a u Zadru Antun Novoselović.

- Iz takvih se poteza može iščitati samo osobni interes – istaknuo je Novoselović.

Iako je sjednica Predsjedništva GO SDP-a održana u četvrtak, već u ponedjeljak sazvana je nova, kako bi se raspravilo o situaciji koja se dogodila na Županijskoj skupštini.

- Ni o kakvim sankcijama sada ne mogu govoriti, o tome će se razgovarati na Gradskom odboru u ponedjeljak. No već imamo stav o toj situaciji, mi se ograđujemo od ponašanja vijećnika naše stranke koji su u Županiji podržali HDZ. To su učinili iz nama potpuno neobjašnjivih i neshvatljivih razloga – rekao je Novoselović.

Osim u SDP-u, odjeka sa sjednice Županijske skupštine na kojoj je u četvrtak izglasan „lex šerif“ zahvaljujući rukama SDP-a, ima i u stranci Akcije mladih (AM), čiji su vijećnici odlučili izaći iz svih županijskih odbora u koje su postavljeni.

- Prepuštamo sva mjesta koja imamo u županijskim odborima hadezeovom Željku Šoši i esdepeovki Renati Sabljar Dračevac, pa neka se oni dalje dogovaraju kad ionako već to čine. Mjesta u odborima koja pripadaju oporbenoj kvoti dogovara oporba, ali tako nije u Županiji gdje SDP trguje i podržava HDZ. Eto im ih, mi im prepuštamo naša mjesta – rekao je vijećnik AM Marko Pupić Bakrač.

Vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša je u Odboru za statut i poslovnik, gdje je i potpredsjednik, te u Odboru za dodjelu javnih priznanja. Pupić Bakrač je u Odboru za financije i proračun, a u Odboru za pomorstvo i turizam je, kao vanjska suradnica, Marjana Botić. Kristijan Kotlar je je u Odboru za poljoprivredu.

- Ne možemo se sa Renatom Sabljar Dračevac dogovarati o mjestima u odborima kad je ona HDZ – zaključio je Pupić Bakrač.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

PODUZETNIK JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU, U BOLNICI NAM JE ISPRIČAO KAKO SU MU BIVŠI SURADNICI UNIŠTILI ŽIVOT "Gađali su me sidrom i gliserom pokušavali spriječiti da izronim, a kada sam konačno došao do zraka, dočekao me repetirani pištolj"

Saša Eles (54), vlasnik ribarskog obrta "Polip" iz Omišlja na otoku Krku nalazi se na odjelu Neurologi...
"Gađali su me sidrom i gliserom pokušavali spriječiti da izronim, a kada sam konačno došao do zraka, dočekao me repetirani pištolj"