PREDSJEDNIK ZADARSKOG SDP-A KONSTERNIRAN Novoselović: Vijećnici SDP-a koji su u županiji podržali HDZ, napravili su to iz osobnih interesa!

PREDSJEDNIK ZADARSKOG SDP-A KONSTERNIRAN

- Ponašanje određenog broja vijećnika SDP-a u četvrtak na sjednici zadarske Županijske skupštine, koji su podržali HDZ-ove prijedloge, potpuno je neprihvatljivo – kazao je u petak predsjednik Gradskog odbora SDP-a u Zadru Antun Novoselović.

- Iz takvih se poteza može iščitati samo osobni interes – istaknuo je Novoselović.

Iako je sjednica Predsjedništva GO SDP-a održana u četvrtak, već u ponedjeljak sazvana je nova, kako bi se raspravilo o situaciji koja se dogodila na Županijskoj skupštini.

- Ni o kakvim sankcijama sada ne mogu govoriti, o tome će se razgovarati na Gradskom odboru u ponedjeljak. No već imamo stav o toj situaciji, mi se ograđujemo od ponašanja vijećnika naše stranke koji su u Županiji podržali HDZ. To su učinili iz nama potpuno neobjašnjivih i neshvatljivih razloga – rekao je Novoselović.

Osim u SDP-u, odjeka sa sjednice Županijske skupštine na kojoj je u četvrtak izglasan „lex šerif“ zahvaljujući rukama SDP-a, ima i u stranci Akcije mladih (AM), čiji su vijećnici odlučili izaći iz svih županijskih odbora u koje su postavljeni.

- Prepuštamo sva mjesta koja imamo u županijskim odborima hadezeovom Željku Šoši i esdepeovki Renati Sabljar Dračevac, pa neka se oni dalje dogovaraju kad ionako već to čine. Mjesta u odborima koja pripadaju oporbenoj kvoti dogovara oporba, ali tako nije u Županiji gdje SDP trguje i podržava HDZ. Eto im ih, mi im prepuštamo naša mjesta – rekao je vijećnik AM Marko Pupić Bakrač.

Vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša je u Odboru za statut i poslovnik, gdje je i potpredsjednik, te u Odboru za dodjelu javnih priznanja. Pupić Bakrač je u Odboru za financije i proračun, a u Odboru za pomorstvo i turizam je, kao vanjska suradnica, Marjana Botić. Kristijan Kotlar je je u Odboru za poljoprivredu.

- Ne možemo se sa Renatom Sabljar Dračevac dogovarati o mjestima u odborima kad je ona HDZ – zaključio je Pupić Bakrač.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

TKO JE NERA KURTA, NOVA POLITIČKA TAJNICA ZADARSKOG SDP-a? Radeći na kruzerima obišla je cijeli svijet, s mobitela joj svira "Ne spavaj mala moja", strastvena je vozačica Honde, a sanja Harley Davidson i – pobjedu na izborima

Radeći na kruzerima obišla je cijeli svijet, s mobitela joj svira
Tko je Nera Kurta koja je prošlog tjedna preuzela volontersku dužnost političke tajnice kao prvo "samostaln...
Radeći na kruzerima obišla je cijeli svijet, s mobitela joj svira "Ne spavaj mala moja", strastvena je vozačica Honde, a sanja Harley Davidson i – pobjedu na izborima

ODVJETNIK DARUVARCA TRAŽI IZUZEĆE RASPRAVNOG SUCA Korljan: Sudac Šimić je pristran! Posjetio je Daruvarca u pritvoru prije pravomoćnosti optužnice i rekao: "Ja ću ti suditi!" Moj klijent je to shvatio kao prijetnju!

Korljan: Sudac Šimić je pristran! Posjetio je Daruvarca u pritvoru prije pravomoćnosti optužnice i rekao:
Zbog niza okolnosti koje izazivaju sumnju u nepristranost, Andrej Korljan, odvjetnik optuženog Darka Kovačevića ...
Korljan: Sudac Šimić je pristran! Posjetio je Daruvarca u pritvoru prije pravomoćnosti optužnice i rekao: "Ja ću ti suditi!" Moj klijent je to shvatio kao prijetnju!