FOTOGALERIJA: ZADNJI DAN KARNEVALA POČEO OKUPLJANJEM KOD GRADSKIH VRATA Gradonačelnik Branko Dukić plijenio pozornost u škotskoj suknji

FOTOGALERIJA: ZADNJI DAN KARNEVALA POČEO OKUPLJANJEM KOD GRADSKIH VRATA

Okupljanjem karnevalske povorke na parkiralištu kod Gradskih vrata u nedjelju poslijepodne počeo je zadnji, treći dan ovogodišnjeg zadarskog Karnevala koji se u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra održava od 6. veljače. Bilo je tu raznih kauboja, konja i vještica, no posebnu pozornost plijenio je zadarski gradonačelnik, dr. Branko Dukić koji se pridružio maškaranoj skupini sa zadarskih Stanova koja se maskirala u - škote.

Tradicionalna karnevalska povorka od desetak maškaranih skupina i nekoliko stotina sudionika ove godine je promijenila "rutu" pa je prezentacija grupnih maski prvi put održana na Forumu. Program je nastavljen na Narodnom trgu gdje je maškaranu povorku i ostale sudionike Karnevala zabavljao Zaratino band.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

PODUZETNIK JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU, U BOLNICI NAM JE ISPRIČAO KAKO SU MU BIVŠI SURADNICI UNIŠTILI ŽIVOT "Gađali su me sidrom i gliserom pokušavali spriječiti da izronim, a kada sam konačno došao do zraka, dočekao me repetirani pištolj"

Saša Eles (54), vlasnik ribarskog obrta "Polip" iz Omišlja na otoku Krku nalazi se na odjelu Neurologi...
"Gađali su me sidrom i gliserom pokušavali spriječiti da izronim, a kada sam konačno došao do zraka, dočekao me repetirani pištolj"