FOTOGALERIJA: ZADNJI DAN KARNEVALA POČEO OKUPLJANJEM KOD GRADSKIH VRATA Gradonačelnik Branko Dukić plijenio pozornost u škotskoj suknji

FOTOGALERIJA: ZADNJI DAN KARNEVALA POČEO OKUPLJANJEM KOD GRADSKIH VRATA

Okupljanjem karnevalske povorke na parkiralištu kod Gradskih vrata u nedjelju poslijepodne počeo je zadnji, treći dan ovogodišnjeg zadarskog Karnevala koji se u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra održava od 6. veljače. Bilo je tu raznih kauboja, konja i vještica, no posebnu pozornost plijenio je zadarski gradonačelnik, dr. Branko Dukić koji se pridružio maškaranoj skupini sa zadarskih Stanova koja se maskirala u - škote.

Tradicionalna karnevalska povorka od desetak maškaranih skupina i nekoliko stotina sudionika ove godine je promijenila "rutu" pa je prezentacija grupnih maski prvi put održana na Forumu. Program je nastavljen na Narodnom trgu gdje je maškaranu povorku i ostale sudionike Karnevala zabavljao Zaratino band.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

STUDENAC PREUZIMA SONIK Lanac od 88 zadarskih "kvartovskih dućana" u 100 postotnom udjelu preuzeli novi vlasnici iz Poljske, 500 radnika ima novog poslodavca. Nikola Sorić: Integracija sa Studencem omogućit će nam uzajamni razvoj!

Lanac od 88 zadarskih
Zadarski lanac trgovina Sonik, preuzeo je maloprodajni trgovački lanac Studenac, vijest je to koja je odjeknula ...
Lanac od 88 zadarskih "kvartovskih dućana" u 100 postotnom udjelu preuzeli novi vlasnici iz Poljske, 500 radnika ima novog poslodavca. Nikola Sorić: Integracija sa Studencem omogućit će nam uzajamni razvoj!