FOTOGALERIJA: ZADNJI DAN KARNEVALA POČEO OKUPLJANJEM KOD GRADSKIH VRATA Gradonačelnik Branko Dukić plijenio pozornost u škotskoj suknji

FOTOGALERIJA: ZADNJI DAN KARNEVALA POČEO OKUPLJANJEM KOD GRADSKIH VRATA

Okupljanjem karnevalske povorke na parkiralištu kod Gradskih vrata u nedjelju poslijepodne počeo je zadnji, treći dan ovogodišnjeg zadarskog Karnevala koji se u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra održava od 6. veljače. Bilo je tu raznih kauboja, konja i vještica, no posebnu pozornost plijenio je zadarski gradonačelnik, dr. Branko Dukić koji se pridružio maškaranoj skupini sa zadarskih Stanova koja se maskirala u - škote.

Tradicionalna karnevalska povorka od desetak maškaranih skupina i nekoliko stotina sudionika ove godine je promijenila "rutu" pa je prezentacija grupnih maski prvi put održana na Forumu. Program je nastavljen na Narodnom trgu gdje je maškaranu povorku i ostale sudionike Karnevala zabavljao Zaratino band.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

ŠTO KAŽU BIBINJCI NA PRIJETNJE DRAKONSKIM KAZNAMA ZBOG LOVA TUNE "Grupa Borg" je maznula pola milijarde i mogu joj staviti soli na rep, a nas "grupu Tuna" zbog umiruće ribe istražuju kao da smo zločinačka organizacija!

Bogu božje, a caru carevo. A čija je tuna? U Bibinjama na to pitanje imaju nedosmislen odgovor. Tuna je od Bo...
"Grupa Borg" je maznula pola milijarde i mogu joj staviti soli na rep, a nas "grupu Tuna" zbog umiruće ribe istražuju kao da smo zločinačka organizacija!