STRUJNI UDAR ISPRED TRGOVAČKOG CENTRA Ninjanin mu prigovorio kako vozi, a on ga stresao elektrošokerom

STRUJNI UDAR ISPRED TRGOVAČKOG CENTRA

Plinoinstalater iz Zagreba (34) kažnjen je novčanom kaznom jer je elektro paralizatorom stresao jednog Ninjanina koji nije bio zadovoljan njegovom vožnjom.

Incident se zbio 19. svibnja 2017. oko 16, 50 sati na parkiralištu TC „Tommy“ u Ninu nakon što je revoltirani mještanin prišao njegovom teretnom vozilu, te mu je prethodno gestikulirao zbog načina vožnje. On je tada kroz otvoren prozor vozila stresao Ninjanina o prsa elektro paralizatorom koje je oružje D kategorije

Mještanin je rekao kako se Zagrepčanin velikom brzinom kretao po sredini ceste. Prolazeći pored njega dao mu je znak da se vrati na svoju traku jer ga je čekao zavoj. Zagrepčanin je kažnjen novčanom kaznom od 3.764,00 kuna zbog remećenja javnog reda i mira na osobito drzak način.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

PODUZETNIK JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU, U BOLNICI NAM JE ISPRIČAO KAKO SU MU BIVŠI SURADNICI UNIŠTILI ŽIVOT "Gađali su me sidrom i gliserom pokušavali spriječiti da izronim, a kada sam konačno došao do zraka, dočekao me repetirani pištolj"

Saša Eles (54), vlasnik ribarskog obrta "Polip" iz Omišlja na otoku Krku nalazi se na odjelu Neurologi...
"Gađali su me sidrom i gliserom pokušavali spriječiti da izronim, a kada sam konačno došao do zraka, dočekao me repetirani pištolj"