DENISU KARLOVIĆU NOVI MANDAT ŠC Višnjik postao je dnevni boravak za građane

DENISU KARLOVIĆU NOVI MANDAT

Direktorsko mjesto Denisa Karlovića u ŠC-u Višnjik kuloari su proteklih pet-šest mjeseci stavljali pod znak pitanja zbog navodne želje gradonačelnika Branka Dukića da na njegovo mjesto instalira nekoga drugog.

Na koncu, Karloviću je ovih dana ipak potvrđen novi četverogodišnji mandat.

– Od direktora ŠC-a Višnjik, Denisa Karlovića i dalje očekujemo nove programe i unaprjeđenje postojećih programa, no zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima njegova rada. Isto očekujemo od svih drugih uprava javnih ustanova i tvrtki u vlasništvu grada Zadra, a to je kontinuirani rad na podizanju razine kvalitete usluge za sve naše građane – rekao je gradonačelnik Branko Dukić.

– U prvom redu zahvaljujem Gradu na danom povjerenju, koje ću se zasigurno potruditi opravdati. Jako puno stvari se proteklih godina uspjelo realizirati, a nadam se da ćemo tako nastaviti i u budućnosti – rekao je Karlović, dodajući kako je ŠC Višnjik postao dnevni boravak na otvorenom za sve građane i građanke Zadra, ali i za sve posjetitelje koji se sportom bave profesionalno ili rekreativno.

U proteklih godinu dana, Višnjik dnevno posjećuje skoro tri tisuće profesionalnih sportaša i amatera koji svakodnevno uživaju na terenima sportskog centra.
– Svaki dan Centar posjeti 2750 ljudi i koristi sadržaje koji su na svjetskoj razini – kaže Karlović.

Koliko je visoko dignuta ljestvica uređenja sportskih terena dokazuje i nagrada Hrvatskog atletskog saveza koja se ŠC-u Višnjik dodjeljuje u četvrtak i to za kvalitetu i uređenje atletske infrastrukture.

– Iz Hrvatskog atletskog saveza nam govore da je naša atletska staza jedna od najboljih u Hrvatskoj. Uz glavnu stazu iznimno su zadovoljni i stazom za dionice te trim stazom koja bi službeno trebala biti otvorena za desetak dana – poručuje Karlović, dodajući kako će uz trim-stazu uskoro biti otvoreno i najmodernije vanjsko vježbalište u Hrvatskoj, točnije "vanjska teretana".

Karlović napominje kako za ŠC Višnjik ima velike planove poput hotela za sportaše, olimpijskog bazena i teniskog centra, ali da njihova realizacija ovisi isključivo o gradu Zadru.

– U bliskoj budućnosti očekujem donaciju Hrvatskog nogometnog saveza vrijednu milijun kuna s kojom ćemo promijeniti travnjak na nogometnom terenu. Potrebno je napraviti sistem navodnjavanja te postaviti novi travnati tepih, a to sve bi se trebalo napraviti u sljedeća dva do tri mjeseca – najavio je Karlović.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

PODUZETNIK JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU, U BOLNICI NAM JE ISPRIČAO KAKO SU MU BIVŠI SURADNICI UNIŠTILI ŽIVOT "Gađali su me sidrom i gliserom pokušavali spriječiti da izronim, a kada sam konačno došao do zraka, dočekao me repetirani pištolj"

Saša Eles (54), vlasnik ribarskog obrta "Polip" iz Omišlja na otoku Krku nalazi se na odjelu Neurologi...
"Gađali su me sidrom i gliserom pokušavali spriječiti da izronim, a kada sam konačno došao do zraka, dočekao me repetirani pištolj"