VIDEO: POGLEDAJTE SNIMKU KOJA JE ZGROZILA ZADAR Brutalna tučnjava srednjoškolaca na Voštarnici - dvojica se mlate, ostali navijaju! A onda je nastala opća tučnjava...

VIDEO: POGLEDAJTE SNIMKU KOJA JE ZGROZILA ZADAR

Zadrom od jučer kruži video snimak brutalne tučnjave maloljetnika. Snimak je navodno nastao na području kvarta Voštarnica, a u njemu sudjeluju muškarci iz jedne zadarske srednje škole.

Izgleda da je čitav događaj, odnosno tučnjava organizirana jer nitko od gledatelja nije pokušao razdvojiti dvojicu "boraca". U jednom su se trenutku dvojica srednjoškolaca čak prestala tući kako bi publici naredili da se razdvoje i daju im više prostora za borbu.

No, jedan se "gledatelj" umješao te krenuo tući momka koji je sudjelovao u tučnjavi, a nakon toga je nastao veliki nered te se nekolicina gledatelja priključila masovnoj tučnjavi.

Zadarska policija ima informaciju o snimci i provodi kriminalističko istraživanje u cilju otkrivanja učesnika ovog događaja.

 

 

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

VELIKA REPORTAŽA: SUŽIVOT STANOVNIKA POVIJESNE JEZGRE I TURISTA Turizam je otjerao ljude iz Grada i uništio našu kulturu življenja. Zadrani se trebaju pobuniti jer se Zadar pretvara u turističku kulisu za 'jeftine' goste u prolazu!

Turizam je otjerao ljude iz Grada i uništio našu kulturu življenja. Zadrani se trebaju pobuniti jer se Zadar pretvara u turističku kulisu za 'jeftine' goste u prolazu!
Turisti u Zadar dolaze na sve kraća razdoblja, a osim kulturno-povijesnih spomenika, te novijih atrakcija Pozdra...
Turizam je otjerao ljude iz Grada i uništio našu kulturu življenja. Zadrani se trebaju pobuniti jer se Zadar pretvara u turističku kulisu za 'jeftine' goste u prolazu!