StoryEditorOCM
RegionalPROGRAM KREDITIRANJA OBITELJSKOG SMJEŠTAJA „WELCOME"

Javni poziv iznajmljivačima

Piše Zadarski.hr
16. travnja 2018. - 17:26
iznajmljivaci4-180714

Zadarska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove, temeljem Odluke o provedbi Programa kreditiranja obiteljskog smještaja „Welcome" na području Zadarske županije objavila je javni poziv iznajmljivačima za podnošenje zahtjeva za Program kreditiranja obiteljskog smještaja „Welcome" na području Zadarske županije.

Zadarska županija kao provoditelj Programa kreditiranja obiteljskog smještaja "Welcome" na području Zadarske županije poziva iznajmljivače koji zadovoljavaju uvjete Programa za podnošenje zahtjeva za subvenciju kamatne stope u okviru raspoloživih sredstava Županijskog proračuna za 2018. godinu na poziciji Upravnog odjela za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove.

Cilj Programa je realizacija investicijskih projekata u turističkoj djelatnosti obiteljskog smještaja na području Zadarske županije sa svrhom povećanja kategorizacije smještajnih kapaciteta, podizanja razine usluge, jačanja vidljivosti segmenta obiteljskog smještaja, poticanja specijalizacije prema različitim ciljnim skupinama, stvaranja značajne strateške prednosti te stvaranja preduvjeta za produljenje sezone.

Više o javnom pozivu možete pronaći na https://www.zadarska-zupanija.hr/index.php/natjecaji-i-javna-nabava/potpore-i-priznanja/aktivni-natjecaji

26. travanj 2024 04:28