PROGRAM KREDITIRANJA OBITELJSKOG SMJEŠTAJA „WELCOME" Javni poziv iznajmljivačima

PROGRAM KREDITIRANJA OBITELJSKOG SMJEŠTAJA „WELCOME

Zadarska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove, temeljem Odluke o provedbi Programa kreditiranja obiteljskog smještaja „Welcome" na području Zadarske županije objavila je javni poziv iznajmljivačima za podnošenje zahtjeva za Program kreditiranja obiteljskog smještaja „Welcome" na području Zadarske županije.

Zadarska županija kao provoditelj Programa kreditiranja obiteljskog smještaja "Welcome" na području Zadarske županije poziva iznajmljivače koji zadovoljavaju uvjete Programa za podnošenje zahtjeva za subvenciju kamatne stope u okviru raspoloživih sredstava Županijskog proračuna za 2018. godinu na poziciji Upravnog odjela za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove.

Cilj Programa je realizacija investicijskih projekata u turističkoj djelatnosti obiteljskog smještaja na području Zadarske županije sa svrhom povećanja kategorizacije smještajnih kapaciteta, podizanja razine usluge, jačanja vidljivosti segmenta obiteljskog smještaja, poticanja specijalizacije prema različitim ciljnim skupinama, stvaranja značajne strateške prednosti te stvaranja preduvjeta za produljenje sezone.

Više o javnom pozivu možete pronaći na https://www.zadarska-zupanija.hr/index.php/natjecaji-i-javna-nabava/potpore-i-priznanja/aktivni-natjecaji

Naslovnica Regional

Najčitanije

MUŠKARAC (45) IZ OKOLICE ZADRA KOJEG JE KAŠTELANKA (52) PRIJAVILA ZA ANALNO SILOVANJE IMA PEDOFILSKU PROŠLOST Kao 25-godišnjak je prijavljen za bludničenje nad djevojčicama, a zbog silovanja dječaka i tinejdžerice bio je u zatvoru!

Kao 25-godišnjak je prijavljen za bludničenje nad djevojčicama, a zbog silovanja dječaka i tinejdžerice bio je u zatvoru!
Muškarac (45) iz okolice Zadra kojeg je u nedjelju 10. veljače prijavila 52-godišnja Kaštelanka za silovanje, jo...
Kao 25-godišnjak je prijavljen za bludničenje nad djevojčicama, a zbog silovanja dječaka i tinejdžerice bio je u zatvoru!