ODLUKA GRADONAČELNIKA BRANKA DUKIĆA NAKON PISANJA ZADARSKOG,HR Mladen Malta može prodavati suvenire s grbom Grada Zadra!

ODLUKA GRADONAČELNIKA BRANKA DUKIĆA NAKON PISANJA ZADARSKOG,HR

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić potpisao je odluku o davanju odobrenja za uporabu grba Grada Zadra vlasniku krojačko-trgovačkog obrta "CROSPORT-VEZ" koji ubuduće može koristiti gradski grb na suvenirima koje proizvodi. Zagrebački obrt je dobavljač gradskog vijećnika Mladena Malte koji će tako u svojim trgovinama ubuduće legalno moći prodavati suvenire s otisnutim gradskim grbom.

O odluci gradonačelnika Dukića, Malta je obaviješten dan nakon što je tekst na temu prodaje suvenira s grbom objavljen u Slobodnoj Dalmaciji, a u njoj je jedno jedino ograničenje: suveniri s grbom Grada Zadra "ne smiju biti neetični odnosno ne smiju vrijeđati ljudsko dostojanstvo."

Komunalno redarstvo će, vjerojatno, morati odgovoriti na pitanje imaju li takvo odobrenje proizvođači čiju robu prodaju svi ostali zadarski trgovci i štanderi.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

"PREKOMJERNO PRAVOSUDNO GRANATIRANJE" ZBOG UKLETOG OBJEKTA NA POMORSKOM DOBRU "Odrastao sam u "žici Gaženice", dobili smo naknadu i kupili drugu kuću, a država nam sada želi uzeti i novac i kuću i traži da - platimo najamninu!?"

Trideset od 32 godine svog života Novica Bašić je živio na Gaženičkoj cesti 9 u obiteljskoj kući koju je koncem ...
"Odrastao sam u "žici Gaženice", dobili smo naknadu i kupili drugu kuću, a država nam sada želi uzeti i novac i kuću i traži da - platimo najamninu!?"