StoryEditorOCM
4 kantunaBIZARNA PROMETNA NESREĆA U GRGURICAMA

Traktor pokupio umirovljenika bez noge u invalidskim kolicima..Milka M: "Did je dobro, nije ništa slomljeno!"

15. lipnja 2018. - 00:30
invalidska kolica

Umirovljenik iz Grgurica, 66-godišnji Ivan M. pretrpio je lakše tjelesne ozlijede nakon što je na njegova invalidska kolica u srijedu oko 19 sati naletio – traktor. Nakon što mu je traktor udario i prevrnuo kolica, umirovljenik je ispao na cestu, prilikom čega su mu ozlijeđene ruke i glava. Vozilom Hitne pomoći prebačen je u Opću bolnicu u Zadru gdje mu je pružena liječnička pomoć.

"Did je jako ugruvao glavu i ruke. U bolnici su mu odmah snimili glavu, ali su utvrdili da ništa nije slomljeno"- rekla je dan nakon što je otpušten iz bolnice njegova supruga Milka.M.
Njezin je suprug, kojeg od milja zove "did", kao i svaki dan posljednjih godina pomalo vozio kolica kako bi jačao mišiće.

"Teško je bolestan, operisao je karcinom, a zbog bolesti i nema jednu nogu. Ta mu je vožnja bila jedina fizička aktivnost koju svakodnevno obavlja. Kada ga je udario traktor nije mu bilo jasno što mu se dogodilo – rekla je supruga 66-godišnjaka koji je uz ozlijede pretrpio i veliki šok. Taj dan je, prema priči njegove supruge, kao i svaki, vozio pažljivo uz cestu.

"Taj traktor se tresao na sve strane i na kraju ga zahvatio kotačem i did se prevalio na desnu stranu. Kolica su sada malo ulubljena i tribalo bi ih popraviti. A što ćemo sada, morat će ih dotad voziti takva, druga nema, rekla je Milka M.
U policiji navode kako je traktorom upravljao 20-godišnjak. "Vozač nije prilagodio brzinu vožnje uvjetima na kolniku i dogodila se nesreća. Traktor je invalidska kolica udario sa desne strane"- rekli su u policiji gdje je protiv vozača traktora podignuta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće s lakšom tjelesnom ozlijedom.

22. travanj 2024 20:26