StoryEditorOCM
4 kantunaNAKON ŠTO JE POLICIJA PRIVELA LEGENDU NK ZADRA ZBOG SUMNJI U BRUTALNO PREMLAĆIVANJE, OGLASIO SE NJEGOV ODVJETNIK

'Uopće se događaj nije zbio kako je Bajlo opisao'

Piše Jutarnji.hr
26. lipnja 2018. - 11:00
jakov_surac6-120111

Bivši kapetan NK Zadra 43-godišnji Jakov Surać koji je uhićen u nedjelju pod sumnjom da je pretukao 33-godišnjeg vlasnika medijskog portala iz Zadra Hrvoja Bajla tijekom dana iz policije prepratiti u državno odvjetništvo,

Incident se odigrao u nedjelju oko 19 sati na Obali kneza Branimira, a Surać je uhićen nekoliko sati kasnije na biogradskom području od kada se nalazi u policiji na kriminalističkoj obradi. bajlo je iznio svoju stranu priče ,a u međuvremenu se oglasio i Suraćev odvjetnik Andrej Korljan.

Što se samog događaja tiče, Korljan je rekao kako u ovom trenutku, budući da je istraga vezana uz sam događaj i okolnosti još u tijeku, ne može govoriti o detaljima, no da se zasigurno događaj nije zbio na način kako je to ispričao oštećeni Bajlo.

Jakov Surać će tijekom jutra biti prepraćen državnom odvjetniku, a o prikupljenim dokazima i svemu ostalom ovisit će hoće li tužitelj zatražiti zadržavanje u istražnom zatvoru, odnosno hoće li Surać nakon saslušanja u DORH-u i pred suca istrage Županijskog suda u Zadru.

24. travanj 2024 00:35