StoryEditorOCM
4 kantunaIVICA SURAĆ PO LIVAKOVIĆEVOM PROJEKTU KREĆE U GRADNJU HOTELA I TRGOVINSKOG CENTRA U GAŽENICI

Radove možemo početi na jesen i završiti ih za godinu dana, evo kako će hotel i centar izgledati...

Piše P.O.
26. lipnja 2018. - 21:22

Koncesija za dvadesetogodišnje upravljanje Lukom Gaženica dodijeljena je polovinom ožujka tvrtki Zadar International Port Operations (ZIPO) koja je krajem prošle godine osnovana u Zagrebu. Ministar mora, prometa i infrastukture Oleg Butković je još koncem travnja izrazio svoje zadovoljstvo izborom turske tvrtke, ali koncesijski ugovor još uvijek nije potpisan.

Potpisivanje ugovora čeka i zadarska tvrtka "Sarag" u vlasništvu Ivice Suraća koja ima koncesiju za gradnju hotela od 100 soba, podzemne garaže s oko 400 parkirnih mjesta i trgovinskog centra od 1.700 kvadratnih metara u Gaženici.

- Projekti su pri kraju i podnijeli smo zahtjeve za izdavanje lokacijske i građevinske dozvole kojima se za koji mjesec nadamo. Naravno, čekamo potpisivanje ugovora s izabranim koncesionarom nakon čega bismo na jesen započeli gradnju i u tom bismo slučaju radove okončali do naredne jeseni. Ako koncesijski ugovor iz bilo kojih razloga ne bude potpisan, bit ćemo primorani odgoditi realizaciju projekta hotela, ali se nadam da do toga neće doći, kaže Ivica Surać.

Projekt budućeg hotela, garaže i trgovinskog centra u Gaženici radi tvrtka D&Z Zdravka Livakovića.

 

24. travanj 2024 18:32