StoryEditorOCM
4 kantunaODBROJAVANJE JE POČELO: NAJVEĆA UTAKMICA U POVIJESTI!

Vatreni ne mogu dočekati početak finala!

15. srpnja 2018. - 16:00
Tekma

Nedjelja za povijest, najveći dan hrvatskog sporta, najvažnija utakmica u povijesti Hrvatske..., sve to i još mnogo više znači današnje finale Svjetskog prvenstva Vatrenima i svima nama koji smo 30 dana uživali u najljepšem Mundijalu ikad. A sada je na redu Francuska, 'osveta' za polufinale iz '98 i totalna neizvjesnost, drama, kidanje živaca... Zlatko Dalić ima još samo jednu dilemu - koga staviti na poziciju lijevog beka, Strinića ili Pivarića.

 

HRVATSKA - FRANCUSKA (17.00)

HRVATSKA: Subašić, Strinić (Pivarić), Vida, Lovren, Vrsaljko, Brozović, Rakitić, Modrić, Perišić, Rebić, Mandžukić

FRANCUSKA: Lloris, Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez, Pogba, Kante, Matuidi, Mbappe, Griezmann, Giroud

UŽIVO:

12.40: Posljednje informacije govore kako Ivan Strinić i dalje osjeća problem s aduktorom i prema svemu sudeći Pivarić bi se mogao naći u udarnoj momčadi. Ipak, Zlatko Dalić još uvijek nije prelomio kako krenuti u utakmicu.

12.34:

12.05: TKO ĆE BITI NAJBOLJI IGRAČ?

Luka Modrić te Antoine Griezmann i Kylian Mbappe su glavni kandidati, Modrić s više trofeja, tako je i Griezmanna matirao u finalu Lige prvaka u susretima Reala i Atletica. Luka je u čak tri navrata bio izabran za igrača utakmice od strane FIFA-e, a Griezmann ima prste u svemu dobrome što čine Francuzi. Mbappe je mnogo toga donio.

Soccer Football - World Cup - Semi Final - Croatia v England - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 11, 2018 Croatia's Luka Modric celebrates after the match REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine
 

Četvrti kandidat do polufinala bio je Eden Hazard, no bez finala se u pravilu ne uzimaju ovakvi trofeji. Hrvatska još nije imala najboljeg igrača SP-a, povijesne knjige tek bilježe da je Davor Šuker 1998. sa šest pogodaka bio prvi strijelac.

12.00: Luka Modrić je u razgovoru za FIFATv otkrio kako mu je finale uvjerljivo najveći uspjeh u karijeri

 

11.30: Njih će dvojica danas voditi veliku bitku na terenu

 

---------------------------------------------------------------------

25. travanj 2024 17:39