VIDEO: EVO KAKO ZADARSKA POLICIJA MALTRETIRA Policajac grubo zaustavio vozača skutera, udario ga rukom po kacigi pa izvadio pendrek!

VIDEO: EVO KAKO ZADARSKA POLICIJA MALTRETIRA

Navijačko veselje ovih dana u Hrvatskoj teško je držati pod kontrolom, no nigdje u zemlji nisu zabilježeni ozbiljni incidenti, pa tako ni u Zadru gdje je policija načelno tolerirala navijačke spačke, pogotovo u prometu.

Pokazuje to i ovaj video snimljen u nedjelju navečer na rotoru na Ravnicama gdje pored policajca prolazi karusel navijača koji vise iz automobila. No u jednom trenutku policajac je odlučio iz prometa "isključiti" dvojac na skuteru koji su imali kacige i nisu vozili brzo. Navodno zato što su radili krugove u rotoru, odnosno, nisu iz njega izlazili.

Ako to i jest razlog da se nekoga isključi iz prometa, način na koji je to napravio zadarski policajac definitvno nije primjeren. Vozaču sklutera prišao je i naglo mu gurnuo volan kako bi ga na silu zaustavio. Kad su stali udario je vozača rukom po kacigi i odmah je izvadio palicu prijeteći što ih čeka ako ne bude po njegovom.

Prekomjerno korištenje sile ili za neke ljude jednostavno nije posao policajaca, prosudite sami.

Iz zadarske policije su najavili regiranje nakon što provjere okolnosti događaja.

 

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

TKO ĆE VODITI MJESNE ODBORE U TRI VELIKA ZADARSKA KVARTA? Bore Poštar: "Sudbina Relje je u mojim rukama – evo s kim nećemo surađivati!" O Bilom brigu i Maslini odlučuju nezavisni Marin Pijaca i Mate Zorica

Bore Poštar:
Kvartovske se izbore često naziva malo jačom anketom koja pokazuje gdje je tko pred sljedeće lokalne izbore, ali...
Bore Poštar: "Sudbina Relje je u mojim rukama – evo s kim nećemo surađivati!" O Bilom brigu i Maslini odlučuju nezavisni Marin Pijaca i Mate Zorica