StoryEditorOCM
4 kantunaKADROVSKO POJAČANJE OBALA I LUČICA ILI UHLJEBLJENJE?

Bio je direktor u zadarskoj pošti, a sada će bez natječaja za 8.000 kuna biti pomoćnik direktora komunalnog poduzeća!

29. kolovoza 2018. - 22:25
dvornik

Gradsko poduzeće "Obala i lučice" 1. rujna će dobiti novog zaposlenika i to na radnom mjestu pomoćnika direktora. Tako će, praktično od ponedjeljka, jedna od manjih gradskih komunalnih tvrtki, narasti na 46 stalno zaposlenih.

Svojedobno se kao kandidat za pomoćnika direktora Ede Duke spominjao Boris Skroće i to nakon što je prestao biti direktor Košarkaškog kluba Zadar, ali je Skroće na kraju završio u "Čistoći", drugom gradskom poduzeću. Iako tada u "Obali i lučicama" nisu pokazivali pretjerano oduševljenje popunjavanjem radnog mjesta pomoćnika direktora, sada je ta priča konačno realizirana: pomoćnik direktora, za plaću od oko 8.000 kuna, bit će Marin Dvornik.

- Radno mjesto pomoćnika direktora postoji u našoj sistematizaciji, a s obzirom da se djelatnosti poduzeća polako šire, ostetila se potreba za novim ljudima. Gospodin Dvornik je inženjer prometa, dakle stručnjak iz "naše oblasti" i operativac kakav nam treba, kaže direktor Duka.

Je li raspisivan javni natječaj?

- Ne, "Obala i lučice" kao tvrtka nemaju zakonsku obvezu raspisivanja javnog natječaja.

A koje se to djelatnosti šire?

- Uskoro ćemo dobiti neka nova parkirališta, a pred nama su i uvođenje dodatnih parking aparata i tehnološka modernizacija, zaključuje Duka.

Uz tajnicu, uprava "Obala i lučica" je dosada imala troje ljudi, dok su svi ostali radili u Pauk službi i u naplati parkiranja.

Marin Dvornik dolazi iz Hrvatskih pošta gdje je sve donedavno, do reorganizacije u tom državnom poduzeću, bio izvršni direktor za Dalmaciju. Koncem ožujka ove godine, Dvornik je, kao predstavnik Hrvatske pošte, izabran za člana Skupštine Turističke zajednice Grada Zadra.

23. travanj 2024 23:05